103.148 underskrifter mod Yulin

21 juni, 2016

I dag starter den berygtede ‘festival’ i Yulin, Kina, hvor tusinder af hunde og katte på brutal vis vil blive slagtet og spist. Dyreværnsorganisationer over hele verden raser mod festivalen og over 11 mio mennesker har globalt set skrevet under for at bede den kinesiske regering sætte en stopper for den.

I Danmark har Anima indsamlet underskrifter og i dag kunne foreningen aflevere 103.148 underskrifter på den kinesiske ambassade i Hellerup.
 
“Det er fantastisk med så stor opbakning til at stoppe en helt igennem kynisk festival,” udtaler kampagnechef Joh Vinding fra Anima.
Størstedelen af de hunde og katte der slagtes i Yulin er stjålne kæledyr, som fragtes over store afstande. Dyrene må ofte klare sig uden mad og vand og bliver pakket i tætte bure, hvor de dårligt har mulighed for at bevæge sig. Det er dokumenteret hvorledes hunde bankes halvt bevidstløse med en kæp, for derefter at få skåret halsen op, så dyret langsomt forbløder under store smerter.
 
“De mange underskrifter vi nu har overrakt, sender et kraftigt signal om at kidnapning og mishandling af hunde og katte er fuldstændig uacceptabelt. Heldigvis begynder vi nu at se flere og flere kinesere tale dyrenes sag, for at stoppe nedslagtningen i Yulin,” forklarer Joh Vinding.
 
I samarbejde med kinesiske dyreværnsfolk har Anima tidligere reddet flere hunde fra at blive slagtet i Yulin og gennem et uddannelsesprogram har flere end 12.000 skoleelever i og omkring Yulin fået undervisning i dyrevelfærd, for at skabe en varig forandring i fremtiden.

Du kan stadig nå at skrive under:


Skriv under: Stop den grusomme festival i Yulin