Skriv under på vores kampagner og vær med til at forbedre dyrs levevilkår og rettigheder. Din underskrift hjælper os med at vise at dyrs liv er betydningsfulde. Her kan du se en liste over vores aktuelle underskriftindsamlinger. Vælg de sager i listen du gerne vil støtte med din underskrift.

Med denne nye kampagne sætter Anima fokus på at vi i Danmark sender tusinder af gravide malkekøer til slagtning. Vi har brug for din stemme til at stoppe det!
Magthaverne i EU lovede tilbage i 2021, at det skulle blive forbudt at holde dyr i små bure. Løftet kom som svar på det succesfulde borgerinitiativ End the Cage Age, som 1,4 millioner EU-borgere skrev under på. Siden er der intet sket, og derfor slæber vi nu EU-Kommissionen i retten, så vi kan få dyrene ud af burene én gang for alle. Vil du være med til at give politikerne i Kommissionen røde ører over, at de forsøger at løbe fra deres løfte? Skriv under her og få opdateringer om kampagnen!
Den 9. juni er der Europa-Parlamentsvalg, og danskerne skal stemme om, hvilke 15 danske kandidater, der skal sidde i parlamentet. Det er DIN mulighed for at give en stemme til kandidater, der vil arbejde for dyrene og for at forbedre dyrevelfærden i både EU og Danmark. Læs mere om, hvad spidskandidaterne vil gøre for dyrevelfærden her.
Turbokyllinger har på det seneste været genstand for massiv offentlig debat og kritik, fordi dyrene er fremavlet til at vokse så hurtigt, at mange udvikler problemer med deres organer og bl.a. dør af hjertestop, mens andre ikke kan gå ordentligt. Det er den behandling af dyr, som Frederiksberg Kommune nu vil se på at udfase. 
Alt for mange slipper med små bødestraffe og korte betingede domme, når de begår forbrydelser mod dyr i Danmark. Der er brug for, at forbrydelserne bliver taget alvorligt. Derfor arbejder Anima på at få hævet strafferammen og genindført en bestemmelse i straffeloven, som kan benyttes ved grov dyremishandling.
Et bredt flertal i Aarhus Kommunes byråd har vist deres støtte til en indstilling om at forbyde indkøb af turbokyllinger. Turbokyllinger har gennem de seneste år været genstand for massiv kritik, fordi dyrene er avlet til at vokse så hurtigt, at mange udvikler problemer med deres organer og ikke kan gå ordentligt.
I Aarhus kan fremtiden se lysere ud for kyllingerne. På onsdag skal byrådet nemlig stemme om, hvorvidt Aarhus Kommune skal indføre et forbud mod indkøb af turbokyllinger i kommunens tilbud. Bliver forslaget vedtaget kan det løfte velfærden for millioner af kyllinger.
I Danmark tager man kalve fra deres mor 12 timer efter fødslen i den konventionelle mælkeproduktion og 24 timer efter fødslen i den økologiske. Både kalve og køer lider under adskillelsen, og de vil ofte kalde på hinanden længe efter.