Årets 8 største resultater for dyrene

28 december, 2012


Anima har gennem de sidste mange år kaldt sig Danmarks mest effektive organisation for dyr. Det er en betegnelse der forpligtiger. Vi er derfor stolte over igen i år at kunne vise konkret hvad din støtte til dyrene går til. Herunder kan så se en oversigt over vores allesammens største resultater for dyrene i 2012.

Hvis du ønsker at 2013 skal blive et endnu bedre år for dyrene, så støt Anima i dag med et kampagnebidrag - husk at donationer til Anima bliver trukket fra i SKAT. (læs mere i bunden)

Her kan du se de væsentlige fremskridt vi har gjort i 2012:

MASSIV MEDIEFOKUS PÅ PELSINDUSTRIEN

Første skridt på vejen til forandring er oplysning. Derfor har Anima fokuseret meget energi på at få bl.a. de massive problemer i pelsindustrien taget op til debat. Det gjorde vi bl.a. da Tivoli indgik en samarbejdsaftale med Kopenhagen Fur

STØT ANIMAS KAMPAGNER

TRADITIONELLE HØNSEBURE FORBYDES I EU

Industrilandbruget havde fået 12 år til at udfase de minimale trådbure til høns, men mange forsøgte at udsætte forbuddet. I Danmark organiserede Anima protester for at bibeholde det endelige forbud i 2012, hvilket i sidste ende lykkedes.

STØT ANIMAS KAMPAGNER

11 NYE PELSFRI MÆRKER

Hvert år overtaler Anima nye kæder til at indføre en pelsfri politik - i år kunne vi sætte 11 nye mærker på listen: 55º Nord, ASOS, Bilka, Bitte Kai Rrand, Cos, Ellos.dk, Føtex, Morgan de Toi, Netto, Odd Molley og PUMA.

Den danske pelsfri liste tæller dermed pr 10.12.2012: 119 mærker!

STØT ANIMAS KAMPAGNER

NYE AFSLØRINGER FRA PELSINDUSTRIEN

Anima kunne i år afsløre nye skrækhistotier fra pelsindustrien. Denne gang om hvordan danske mink sendes på lange dyretransporter til bl.a. Kina.

STØT ANIMAS KAMPAGNER

CANADA GOOSES FANGSTMETODER AFSLØRET

Det blev til en forsidehistorie hos Metroxpress, da Anima satte fokus på den grusomme fældefangst der ligger bag pelskraverne på Canada Goose jakkerne.

STØT ANIMAS KAMPAGNER

OVER 100.000 FLYERS & FOLDERE UDDELT

Hver dag åbner Animas foldere og flyers øjnene for mange mennesker. En flyer er ofte det første skridt i den proces der skaber forandring hos det enkelte individ.

STØT ANIMAS KAMPAGNER

EU FORBUD MOD KOSMETIKFORSØG

Kosmetikindustrien forsøgte at få udskudt det længe ventede forbud mod kosmetikprodukter testet på dyr, men pga tusindevis af protester til EU lykkedes det dyrevenner i Europa af fastholde forbuddets introduktion.

STØT ANIMAS KAMPAGNER

RÆVEFARME LUKKER PÅ STRIBE

Igen i år er antallet af aktive rævefarme faldet. Således er der nu kun 10 aktive farme tilbage i Danmark. Anima arbejder år efter år på at de sidste farme skal blive lukket helt ned!

STØT ANIMAS KAMPAGNER

Donationer til Anima giver øget skattefradrag.

Alle donationer inden årets udgang bliver automatisk indberettet til SKAT, hvis vi har dit CPR-nummer. På denne måde får du et øget fradrag i 2013!

Du får øget skattefradrag på alt hvad du har givet til godkendte velgørende organisationer, mellem 500 og 14.500 kr.

SKAT opsummerer altså alt du har givet til velgørenhed og ikke kun dine donationer til Anima. Det er de velgørende organisationer der indberetter din støtte, så du skal ikke selv foretage dig noget i den forbindelse.

Er du ikke sikker på om Anima har dit CPR-nummer? Send det på en mail til Joh Vinding på jv@anima.dk eller ring på 61710738.