At tænke over dyreetik er samtidig at tænke over, hvor vores egne rettigheder kommer fra, hvad menneskets plads er i verden, og hvordan vi opbygger et retfærdigt samfund. Anima har en gratis professionel foredragsordning, med flere kvalificerede foredragsholdere, dem kan du kontakte ved at sende os en mail.

Et foredrag kan være for din klasse eller for hele skolen, for at fortælle om dyrenes situation og diskutere dyrevelfærd. Hvert år besøger vi mange gymnasier, efterskoler og forskellige uddannelsesinstitutioner.

Et foredrag om dyrs forhold og dyreetik passer ind i næsten alle undervisningssammenhænge eller som et selvstændigt arrangement. Et foredrag kan være relevant i fag som samfundsfags, biologi, filosofi, religion og psykologi m.fl.

Er du underviser er du også velkommen til at kontakte os for at modtage gratis undervisningsmateriale inklusiv film og opgaver.

Måske har du selv lyst til at holde et oplæg eller foredrag. Det vil vi meget gerne hjælpe dig med. Vi kan bl.a. tilbyde dig information om foredragsteknik og inspiration til at skrive dit eget foredrag. Skriv til os for mere information. Du kan også bruge følgende ressourcer fra os:

1) Gratis materiale. Klik ind i vores materialesektion og bestil, hvad du skal bruge eller send os en mail med dit navn adresse og hvor mange I er i klassen.

2) Videoer fra vores hjemmeside til at illustrere de spørgsmål, som foredraget behandler.

3) Folder med inspiration til at tale i skoler