Tak for dit løfte!

Du kan også give et bidrag til vores arbejde for dyrene i underholdnings-industrien.

Støt månedligt via MobilePay
Indtast venligst et gyldigt beløb (min. 10kr)
Indtast venligst både fornavn og efternavn.
Indtast venligst en gyldig e-mail adresse.
Indtast venligst et 8-cifret telefonnummer.

At opleve vilde dyr på nært hold er en drøm for mange, og tilbuddene frister, når man rejser til de mere eksotiske egne. Desværre er livet for mange af dyrene grusomt, og de lever under hårde forhold, så snart lyset slukker, og turisterne går hjem.

Den mest udbredte metode til at få dyr til at underholde dagen lang er med trusler eller ved at gøre dem fortræd. Dyrene presses til at udføre tricks, der strider mod deres naturlige måde at være på. Og når de fejler, risikerer dyrene fysisk afstraffelse eller udsultning.

Det gælder for de vilde dyr i cirkus, der tvinges til at lave halsbrækkende tricks foran blitzende kameraer og hujende jubel.
Det gælder for delfinerne og spækhuggerne, som holdes i små bassiner, selvom de i naturen kan svømme op til 150 km. på én dag.
Det gælder for tyrene, der udsættes for stor smerte i tyrefægterarenaerne.
Og det gælder for alle de andre dyr, som bruges i underholdnings- og turismeindustrien, som udsættes for fysisk og psykisk overlast, og som man desværre nemt kan møde på sine rejser.

Sådan skal det ikke at være. Ingen dyr fortjener at blive pint for underholdningens skyld!

Sammen kan vi redde dyrene fra den lidelse, som et liv i underholdning fører med sig, og vi kan få dyrene ud af manegerne, bassinerne og de små bure.

Men vi kan kun gøre det med din hjælp. Støt dyrene i dag og vær med til at gøre en forskel.

Anima arbejder blandt andet på:

At oplyse

Vi viser virkeligheden til de mange mennesker, som endnu ikke har set, hvordan dyrene bliver behandlet i underholdningsindustrien.

At protestere

Vi samler danskerne gennem underskriftindsamlinger, så vi kan lægge pres på rejseselskaber, politikere, cirkusser og delfinarier ー i både Danmark og udlandet. Vi anmelder dyremishandling og klager over regelbrud.

At påvirke politisk

Vi fremmer dyrenes interesser på tværs af politiske partier og får stemt love igennem, som forbedrer forholdene for dyr i blandt andet underholdningsindustrien. Vi arbejder både i Danmark, i EU og på globalt plan.