Stop mishandlingen - støt hundene nu.

Arbejdet for hundene og kattene er helt afhængigt af økonomisk støtte. Din hjælp er afgørende!

Støt månedligt via MobilePay
Indtast venligst et gyldigt beløb (min. 10kr)
Indtast venligst både fornavn og efternavn.
Indtast venligst en gyldig e-mail adresse.
Indtast venligst et 8-cifret telefonnummer.

Hunde og katte bliver opdrættet på grusomme farme og ender med at blive brutalt slagtet af hundekødsmafiaen i Asien. Dyrene oplever aldrig et andet liv end at sidde i et bur. Mange tror deres kød smager bedre, hvis hundene er blevet pint, inden de slagtes. Derfor bankes og brændes de, inden de til sidst får skåret halsen over. Det er forfærdelig mishandling. Vi arbejder med at uddanne børn og unge i dyrevelfærd og redder dyr i yderste nød. Samtidig lægger vi pres på politikerne for at forbyde hunde- og kattekødsindustrien. Men kampen er hård og vi har brug for at have dig i ryggen.

2 kr pr dag (60 kr/mnd)

For kun 2 kr om dagen kan vi løbende dokumentere dyrenes forhold og sørge for at verden ved, hvad der foregår. Ved at vise dyrenes forhold lægger vi pres på politikerne for at lukke hunde- og kattekødsindustrien.

3 kr pr dag (90 kr/mnd)

For 3 kr. om dagen er du med til at sikre undervisning i skoler i Asien om dyrevelfærd. Ved at uddanne børn og unge bryder vi den onde cirkel og sikrer en ny dyrevenlig generation.

5 kr pr dag (150 kr/mnd)

For 5 kr. om dagen er du med til at redde hunde og katte. Med vores partnere i Asien foretager vi redninger af dyr i nød. De har brug for pleje på internater inden de kan komme til nye hjem og nogle har brug for dyrlægehjælp.