Tusind tak for din underskrift! Du kan også støtte kampagnen med et bidrag.

Sammen kan vi skrive historie for dyrene i landbruget ved at sikre helt nye standarder for dyrevelfærd!

Støt månedligt via MobilePay
Indtast venligst et gyldigt beløb (min. 10kr)
Indtast venligst både fornavn og efternavn.
Indtast venligst en gyldig e-mail adresse.
Indtast venligst et 8-cifret telefonnummer.

Konkurrencen om at producere kød, æg og mejeriprodukter så billigt som muligt har ført til, at landbruget betragter dyr som salgsvarer, der mest rentabelt holdes indespærret i trange båse og overfyldte stalde. Som resultat tilbringer æglæggende høns deres liv i bure, der er så små, at de ikke engang kan strække deres vinger. Nyfødte kalve bliver fjernet fra deres mødre kun 12 timer efter, at de er kommet til verden, og anbragt i snævre kalvebokse langt væk fra staldene. Grise bliver kastreret uden bedøvelse, og fastspændt i fikseringsbokse, hvor de hverken kan vende eller dreje sig.

Oplysning

Vi oplyser borgere og politikere om forholdene for landbrugsdyrene, så de kan tage stilling og handle. Vi sætter fokus på, at dyr bag tremmer ikke blot er maskiner, men levende og sansende væsener, der fortjener et godt liv!

Politisk pres

Vi holder jævnligt møder med politikerne på Christiansborg for at få dem til at indføre bedre lovgivning, der skal beskytte dyrene.

Tæt samarbejde

Vi arbejder tæt sammen med vores europæiske partnerorganisationer, der taler dyrenes sag. Jo flere vi står sammen om en koordineret indsats, jo større en forandring kan vi skabe.