Hjælp forsøgsdyrene med et bidrag

Sammen sørger vi for, at de smertefulde og unødvendige dyreforsøg bliver fortid.

Støt månedligt via MobilePay
Indtast venligst et gyldigt beløb (min. 10kr)
Indtast venligst både fornavn og efternavn.
Indtast venligst en gyldig e-mail adresse.
Indtast venligst et 8-cifret telefonnummer.

De seneste år er tusindvis af hunde blevet fragtet gennem Københavns Lufthavn, før de sendtes videre til smertefulde dyreforsøg over hele Europa. Dokumenter viser, at i løbet af blot 3,5 år er flere end 5.000 hunde til dyreforsøg landet i Københavns Lufthavn. De mange timers transport er stressende for dyrene, og de kan være dage undervejs, men mareridtet begynder først for alvor, når hundene ankommer til deres endestation - laboratorierne. Vi kæmper for en verden uden dyreforsøg, og insisterer på, at dyrefri metoder kan og skal videreudvikles og forfines endnu mere, men det kræver, at vi som samfund prioriterer denne udvikling - også økonomisk. Det skylder vi de 7 millioner hunde, kaniner, katte og andre dyr, som hvert år lider i smertefulde forsøg i EU. Hjælp os med at kæmpe for dem.

Oplysning

Vi oplyser borgere og politikere om forholdene for forsøgdyrene, så de kan tage stilling og handle. Metoder uden dyreforsøg giver ofte mere præcise og hurtigere resultater. Der er allerede en del alternativer i dag, og der dukker gradvist flere op. Men der skal fortsat investeres meget mere i udviklingen.

Politisk pres

Gennem det europæiske borgerinitiativ 'End Animal Testing' har vi med 1,2 millioner underskrifter i ryggen tvunget EU-kommissionen til at tage emnet op!

Tæt samarbejde

Vi arbejder tæt sammen med vores europæiske partnerorganisationer, der taler dyrenes sag. Jo flere vi står sammen om en koordineret indsats, jo større en forandring kan vi skabe.