Tak fordi du vil hjælpe pelsdyrene!

Støt med et enkelt beløb
Indtast venligst et gyldigt beløb (min. 10kr)
Indtast venligst både fornavn og efternavn.
Indtast venligst en gyldig e-mail adresse.
Indtast venligst et 8-cifret telefonnummer.
Sikret

Millioner af dyr som ræve og mink lider hvert år på pelsfarme rundt om i verden. Deres tilværelse er et mareridt, vi kun kan prøve at forestille os. Hele livet sidder de indespærret i små bure, ude af stand til at udfolde deres naturlige adfærd. Mange får alvorlige skader eller bliver vanvittige af indespærringen. Og aflivningen sker på smertefuld vis med gas eller strøm. Alt sammen kun for at deres pels kan blive lavet til unødvendige luksusprodukter.

Derfor skal pelsindustrien stoppes.

Vi har heldigvis allerede opnået mange gode resultater for pelsdyrene både i Danmark og udlandet. I Danmark har vi blandt andet fået vedtaget forbud mod ræveavl samt salg af hunde- og kattepels. Internationalt arbejder vi som medlem af koalitionen Fur Free Alliance og Anima International for at få sat en stopper for pelsindustrien, blandt andet ved at få indført forbud i en række europæiske lande og ved at få en lang række store modehuse og designere til at droppe pelsen.

Du kan være en del af forandringen. Med din støtte kan vi fortsætte arbejdet for en verden uden pelsavl. Her er et udsnit af nogle af det ting, vi fortsat arbejder for:

EU-forbud mod pelsdyravl

Vi kæmper for et europæisk forbud mod pelsavl. Vi har været med til at indsamle 1,7 millioner underskrifter fra europæiske borgere for kampagnen ‘Fur Free Europe’, der kræver et forbud mod produktion og handel med pels i EU. Det enorme antal underskrifter er ikke til at tage fejl af: tiden er løbet fra den ubarmhjertige pelsindustri. Listen over europæiske lande, som har forbudt pelsdyravl, bliver længere år for år, og det er ikke længere et spørgsmål OM vi får et forbud, men snarere, HVORNÅR vi får et forbud.

Pelsfri mode

Siden Anima blev stiftet for 20 år siden har vi med stor succes arbejdet på at få modehuse og butikker til at droppe pels. I dag leder vi Fur Free Alliance, som med programmet Fur Free Retailer har fået over 1500 virksomheder fra hele verden til at indføre en pelsfri politik.

Oplysningsarbejde

Vi har i årevis dokumenteret de forhold, dyrene lever under på pelsfarme. Afsløringerne af pelsdyrenes elendige forhold er afgørende for at øge modstanden mod pelsdyravl. Vi har givet danskerne direkte indblik i mareridtet på danske minkfarme, og i Polen, Litauen og Ukraine har Anima International flere gange filmet og fotograferet rædslerne på både ræve- og minkfarme.

Politisk arbejde

Det kræver lange seje træk at få pelsdyravl forbudt. Vi arbejder med oplysning af politikere for at vise dem, hvor urimeligt det er, at pelsdyravl stadig er tilladt. Vi præsenterer dem for videnskabelige rapporter om dyrenes velfærd, og vi tydeliggør over for dem, hvor mange mennesker som ønsker pelsdyravl forbudt.

Redninger

Sammen med vores samarbejdspartnere rundt om i Europa redder vi pelsdyr i nød. Vi sørger for dyrlægehjælp og sikrer den nødvendige pleje og omsorg til dyrene. Og så giver vi et nyt hjem og et godt liv til de dyr, vi redder fra pelsindustrien. For det enkelte dyr gør det en verden til forskel.