Hjælp os med at lukke Yulin og hjælp hundene i Asien!

Din støtte kan gøre en kæmpe forskel.

Støt månedligt via MobilePay
Indtast venligst et gyldigt beløb (min. 10kr)
Indtast venligst både fornavn og efternavn.
Indtast venligst en gyldig e-mail adresse.
Indtast venligst et 8-cifret telefonnummer.

Hvert år den 21. juni er ikke en helt almindelig dag i den sydkinesiske by Yulin. Dagen markerer starten på den årlige hundekødsfestival, hvor tusinder af hunde og katte må lide en grum skæbne for at ende på middagsbordet.
Vi arbejder for, at brugen af hundekød i store dele af Asien skal være fortid. Og vi arbejder målrettet på at få lukket den berygtede hundekødsfestival i Yulin.

Fremskridt år for år
Vi kan se, at arbejdet for at stoppe festivalen i Yulin gør en forskel, og at synet på hunde og katte ændrer sig til det bedre år for år.

Sammen med dyrevenner i Kina og organisationer fra mange lande, lægger vi et pres, der har betydet, at langt færre hunde og katte slagtes. Tidligere blev der slagtet 10.000 hunde og katte, men det er faldet til omkring 1/3.
Opbakningen til hundekød styrtdykker i Kina, og i 2020 forbød de kinesiske storbyer, Zhuhai og Shenzhen, brugen af hundekød.

Men vi giver ikke op, før festivalen er lukket, og hundekød er fortid i Asien.

Med din hjælp kan det lade sig gøre!

Politisk arbejde

Vi arbejder - sammen med organisationer i hele verden - for at sikre bedre forhold for dyrene i Asien; blandt andet gennem dyrevelfærdslove, der beskytter dyrene bedre.

Undervisning

Vi støtter undervisning om dyrevelfærd i kinesiske skoler. Ved at uddanne børn og unge bryder vi den onde cirkel og sikrer en ny, dyrevenlig generation.

Underskrifter

Gennem underskrifter viser vi, hvor mange mennesker der er modstandere af festivalen og presser på for at få lukket festivalen.