Tak fordi du vil hjælpe dyrene på Europas pelsfarme!


Støt månedligt via MobilePay
Indtast venligst et gyldigt beløb (min. 10kr)
Indtast venligst både fornavn og efternavn.
Indtast venligst en gyldig e-mail adresse.
Indtast venligst et 8-cifret telefonnummer.


Meld dig ind i dag og støt arbejdet for en verden, hvor ingen pelsdyr lider i burene.

Millioner af dyr som ræve og mink lider hvert år på pelsfarme i Europa og resten af verden. Deres liv er et mareridt, som vi knap nok kan forestille os.

Anima kæmper for, at pelsavl og salg af pels forbydes. Det har vi gjort i mere end 20 år, og det fortsætter vi med, så længe der er dyr, der har brug for vores hjælp.

I dag kan vi blandt meget andet fejre disse sejre for pelsdyrene:
- Flere end 200 tøjmærker har indført en politik om ikke at sælge pels
- Forbud mod handel med hunde- og kattepels i hele EU
- Forbud mod rævefarme i Danmark
- Vigtige afsløringer af lovbrud og mishandling begået mod dyr på pelsfarme i Danmark

Du kan være en del af forandringen. Sammen med dig skaber vi konkrete resultater for dyrene. Her er nogle af de mål, vi fortsat kæmper for:

- Et dansk forbud mod minkavl
- At lukke de sidste chinchilla-farme i Danmark og få indført et forbud
- Et EU-forbud mod produktion og salg af pels

Oplysning

Anima dokumenterer de forhold, dyrene lever under på pelsfarme. Afsløringerne er afgørende for, at borgere kan tage stilling til pelsdyravl. Vi har givet danskerne direkte indblik i mareridtet på danske minkfarme, og i Polen, Litauen og Ukraine har Anima International dokumenteret rædslerne på både ræve- og minkfarme.

Politik

Det kræver lange seje træk at få pelsdyravl forbudt. Vi oplyser politikere om pelsdyravl og præsenterer dem for videnskabelige rapporter om den manglende dyrevelfærd i pelsindustrien. Vi tydeliggør over for politikere, at utroligt mange mennesker ønsker, at pelsdyravl bliver forbudt.

Redninger

Sammen med vores samarbejdspartnere rundt om i Europa redder vi pelsdyr i nød. Vi sørger for dyrlægehjælp og sikrer den nødvendige pleje og omsorg til dyrene. Og så giver vi et nyt hjem og et godt liv til de dyr, vi redder fra pelsindustrien. For det enkelte dyr gør det en verden til forskel - og dyret bliver 'ambassadør' for sine artsfæller, som lider på farmene.