Vi kæmper for dyrene - Vær med!

Med din støtte kan vi gøre pelsavl til fortid.

Støt månedligt via MobilePay
Indtast venligst et gyldigt beløb (min. 10kr)
Indtast venligst både fornavn og efternavn.
Indtast venligst en gyldig e-mail adresse.
Indtast venligst et 8-cifret telefonnummer.

Hver en krone tæller i arbejdet for dyrene og i vores kamp for et Europa uden pelsavl.

Lige nu, mens du læser denne tekst, sidder der millioner af dyr som mink, ræve, chinchillaer og andre pelsdyr fanget i små bure rundt om i Europa og resten af verden. Faktisk opdrættes og dræbes der hvert år omkring 100 millioner dyr for deres pels.

Pelsopdræt og dyrevelfærd kan aldrig gå hånd i hånd. Dyrene lever hele deres liv i burene. De lever i frustration og smerte og får aldrig mulighed for at udleve deres naturlige instinkter som at lege, løbe eller jage, og de får alvorlige fysiske og psykiske skader af deres indespærring, Til sidst aflives de på grusom vis - bare for at blive brugt til pelsjakker og huekvaste.

Vi kæmper - sammen med organisationer fra hele Europa for at få gjort en ende på pelsproduktionen og sætte en stopper for de forfærdelige forhold, som dyrene lever under.

Ingen dyr burde leve på denne måde, og derfor håber vi, at du vil støtte vores arbejde, så vi kan skabe forandring og fortsætte kampen for et Europa og en verden uden pelsavl.

Din støtte er med til at gøre en stor forskel for dyrene, som er i en ekstremt udsat situation.

Støt kampagnen - så er du med til at støtte forandringen.

Din støtte går blandt andet til:

Redninger og dyrlægehjælp

Sammen med vores samarbejdspartnere rundt om i Europa redder vi pelsdyr i nød. Vi sørger for dyrlægehjælp og sikrer den nødvendige pleje og omsorg til dyrene.Og så giver vi et nyt hjem og et godt liv til de dyr, vi redder fra pelsindustrien.

Politisk arbejde

Vi arbejder politisk i Danmark og vores europæiske samarbejdslande med at få indført forbud mod pelsavl. Vi går i dialog med politikere - i de enkelte lande og på EU-niveau - og lægger pres på for at få ændret lovgivningen.

Oplysningsarbejde

En stor del af vores arbejde går med at oplyse og formidle om forholdene for dyrene i pelsindustrien til forbrugere og politikere, så de kan tage stilling og handle. Det gør vi blandt andet gennem underskriftsindsamlinger og kampagner, der sætter fokus på dyrenes forhold.