Dyrene har brug for en stærk stemme på Christiansborg!

Støt vores politiske arbejde ved at give et bidrag. Tak!

Støt månedligt via MobilePay
Indtast venligst et gyldigt beløb (min. 10kr)
Indtast venligst både fornavn og efternavn.
Indtast venligst en gyldig e-mail adresse.
Indtast venligst et 8-cifret telefonnummer.

I Anima arbejder vi politisk for at sikre bedre forhold for dyrene.

Det er vigtigt at få politikerne med om bord, når det gælder dyrevelfærd, fordi vi gennem lovændringer kan gøre livet bedre for millioner af dyr.

Mange af de vigtige fremskridt, der er sket for dyrene gennem tiden, er opnået ved at tale dyrenes sag på Christiansborg. Det gælder f.eks.sejre som:

Forbud mod rævefarme i Danmark
Oprettelsen af et dyrepoliti
Forbud mod vilde dyr i cirkus
EU-flertal for at fjerne støtte til tyrefægtning
Stop for dyreforsøg til kosmetik i hele EU

Med din hjælp kan vi opnå endnu større resultater for flere dyr. For jo flere medlemmer vi har i ryggen, desto stærkere er vores stemme på Christiansborg.

Derfor har vi brug for dig!
Støt vores politiske arbejde og vær med til at tale dyrenes sag over for politikerne.

Politiske kampagner

Vi skaber folkelig opbakning til konkrete sager og gør det tydeligt for politikerne, hvad vej vinden blæser. Det gør vi blandt andet ved at indsamle underskrifter, så vi kan demonstrere over for politikere, at befolkningen ikke vil acceptere, at dyrene lider.

Samarbejde med politikere

Vi er i dialog med relevante ordførere og taler dyrenes sag over for dem. Nogle gange har de brug for ekspertviden og stiller gode spørgsmål, og så klæder vi dem på til at gå videre med en sag eller et lovforslag.

Dyrenes vagthund

Vi nærstuderer lovforslag og benytter os af vores høringsret til at kommentere dem, så vi kan tale imod forringelser og presse på for forbedringer. Vi læser rapporter, søger aktindsigt, taler med forskere og holder et vågent øje med dyrevelfærden i Danmark.