Støt dyrene i Asien -
De har brug for DIN hjælp!

Støt månedligt via MobilePay
Indtast venligst et gyldigt beløb (min. 10kr)
Indtast venligst både fornavn og efternavn.
Indtast venligst en gyldig e-mail adresse.
Indtast venligst et 8-cifret telefonnummer.

I Anima kæmper vi for alle dyr, alle steder. Derfor har vi i årevis arbejdet for at forbedre forholdene for dyrene i Asien, hvor der mange steder er et stort behov for at tale dyrenes sag.

I øjeblikket fokuserer vi særligt på Kina. Anima har i flere år arbejdet for at få indført en dyreværnslov i Kina, der skal give bedre beskyttelse til dyrene i landet. Vi kæmper for et forbud mod den brutale hunde- og kattekødsindustri, og vi kæmper for en bedre beskyttelse af vilde dyr, der opdrættes og sælges for deres pels og kød på mange af landets markeder.

Den aktuelle corona-pandemi understreger alt for tydeligt, at der er et kritisk behov for at forbedre forholdene for dyrene. Det menes, at corona-virussen har sit udspring på et marked i den kinesiske by Wuhan, hvor virussen er sprunget fra dyr til mennesker.
Den nuværende situation er ganske enkelt ikke holdbar - for hverken dyr eller mennesker.
Det er nu, vi skal presse på og minde den kinesiske regering om, at der er brug for handling - hurtigst muligt.

Det er NU vi skal handle - for både dyr og menneskers skyld.
Bliv medlem i dag og bliv en del af forandringen.

I vores arbejde fokuserer vi på tre områder: Oplysning og kampagnearbejde, Internationalt samarbejde og Politisk arbejde

Politisk arbejde

Vi arbejder politisk, så vi kan overbevise magthaverne om, hvor vigtigt det er at stoppe udnyttelsen af dyr. Det gør vi blandt andet gennem indsamling af underskrifter, så vi kan demonstrere over for politikere, at omverdenen ikke vil acceptere, at dyrene lider.

Internationalt samarbejde

Vi er ikke alene. Denne opgave er så stor og så vigtig, at vi er en del af et internationalt samarbejde, som alle arbejder mod det samme: At sikre bedre forhold for dyrene i Asien. Jo flere, vi står sammen om en koordineret indsats, jo større mulighed er der for at skabe forandring.

Oplysning

Vi viser virkeligheden til de mange mennesker, som endnu ikke er klar over, hvad nogle dyr udsættes for. Det gør vi blandt andet gennem kampagner, der sætter fokus på dyrenes forhold.