Giv et bidrag og vær med til at hjælpe dyrene!

Du kan blive fast medlem og støtte os hver måned, eller du kan støtte med et enkelt beløb. Begge dele er med til at gøre en stor forskel for dyr i udsatte situationer.

Støt månedligt via MobilePay
Indtast venligst et gyldigt beløb (min. 10kr)
Indtast venligst både fornavn og efternavn.
Indtast venligst en gyldig e-mail adresse.
Indtast venligst et 8-cifret telefonnummer.
Sikret

Tak for din hjælp! Anima arbejder hver dag for at hjælpe dyr i nød og skabe en fremtid uden dyremishandling. Vi arbejder på at sikre bedre forhold for alle slags dyr: landbrugsdyr, pelsdyr, forsøgsdyr, dyr i underholdning og alle andre dyr, som har brug for støtte. Vores kampagner skaber konkrete resultater for dyrene, men vi har brug for din hjælp for at kunne fortsætte vores arbejde. de. Blandt vores resultater er:

Over 200 danske tøjmærker har indført en politik om ikke at sælge pels.
Alle danske supermarkeder har indført en politik om ikke at sælge foie gras.
Forbud mod handel med hunde- og kattepels.
Afvikling af rævefarme i Danmark.
Stop for import af sælpels fra mishandlede sæler.
Afsløringer af udbredt mishandling i landbruget i Danmark.

Vi ved at vores kampagner er effektive og giver resultater. Men udfordringerne for at hjælpe mishandlede dyr er enorme og de største udfordringer ligger stadig foran os.

Bliv medlem i dag og vær med til at skabe en fremtid uden mishandling af dyr.

God dialog med virksomheder

Anima går i dialog med virksomheder for at skabe forandring. I dag har alle danske supermarkeder fjernet foie gras fra hylderne og mange dropper buræg. 200 modefirmaer har droppet pels inkl. Hugo Boss og Armani.

Stærkere love for dyrene

Animas politiske arbejde har givet enorme resultater. Vi har bl.a. fået hunde- og kattepels forbudt i hele Europa og i Danmark er rævefarme under afvikling.

Redning og uddannelse

Anima redder bl.a. kinesiske hunde fra slagtning og giver danske burhøns et nyt liv i naturlige omgivelser. Historien om de reddede dyr, hjælper tusindvis af deres artsfæller. Vi uddanner børn og unge, så de lærer at respektere dyr.