Tak fordi du vil hjælpe minkene. Støt kampagnen her.

Mink holdes indespærret i små beskidte bure. Mange får blodige sår eller bliver vanvittige af indespærrelsen.
Vi har allerede sikret et forbud mod rævefarme i Danmark. Nu er det minkenes tur.

Støt månedligt via MobilePay
Indtast venligst et gyldigt beløb (min. 10kr)
Indtast venligst både fornavn og efternavn.
Indtast venligst en gyldig e-mail adresse.
Indtast venligst et 8-cifret telefonnummer.

Danmark er blandt de lande i verden som har flest minkfarme. Vores kampagne for at hjælpe dyrene på pelsfarme har allerede gjort en forskel og sikret, at der er gennemført et forbud mod rævefarme. Vi har også stået bag forbud mod handel med hunde- og kattepels. Med din hjælp kan vi sikre, at Danmark tager det sidste skridt og bliver et land, som siger nej til at pelsdyr skal lide helt unødvendigt ved at forbyde minkavl. Mink er vilde dyr, som aldrig kan trives i fangenskab.

Dokumentation

Vi har i årevis dokumenteret dyrenes forhold på de danske pelsfarme. Ved at vise dyrenes virkelighed har vi åbnet manges øjne og hjerter. I dag støtter et flertal af danskene et forbud mod minkavl. Vores afsløringer har bl.a. været bragt på DR og TV2 hvor millioner har set billeder af dyrenes lidelser.

Internationalt udsyn

Pelsindustrien er global og derfor arbejder vi over hele verden for at stoppe den. Sammen med partnerorganisationer laver vi kampagner, lobby og dokumenterer dyrenes triste forhold. Minkavl er idag forbudt i mange lande efter vores arbejde. Anima er også leder af den internationale koalition Fur Free Alliance, der samler førende dyreværnsorganisationer fra hele verden.

Lovgivning

Vi arbejder med oplysning af politikere for at vise, hvor urimeligt det er, at minkavl stadig er tilladt. Dyrene lider enormt for et helt unødvendigt luksusprodukt. Samtidig har Danmark allerede forbudt handlen med hunde- og kattepels og opdræt af ræve. Det er dobbeltmoralsk, at mink fortsat skal lide for at nogle få mennesker kan tjene penge på det.