Støt kampen for et Danmark uden minkavl

Støt månedligt via MobilePay
Indtast venligst et gyldigt beløb (min. 10kr)
Indtast venligst både fornavn og efternavn.
Indtast venligst en gyldig e-mail adresse.
Indtast venligst et 8-cifret telefonnummer.

Danmark har i mange år været et af de lande i verden, som avler flest mink. Men efter nedlukningen af erhvervet i efteråret 2020 er dansk minkavl nu nulstillet. Burene er tomme, og de må og skal forblive tomme. Også når det midlertidige forbud i 2021 ophører. Derfor skal vi have et permanent forbud mod minkavl nu! Det har aldrig været mere oplagt end nu.

Flere og flere lande i Europa indfører forbud mod pelsdyravl. I dag tæller listen lande som England, Østrig, Norge, Belgien, Luxembourg, Serbien, Tjekkiet, Kroatien, Makedonien, Slovenien, Bosnien-Herzegovina, Frankrig og Holland, og flere lande er på vej.

Mink holdes mod deres natur indespærret i små bure, og mange lider overlast af indespærringen.
Danmark har allerede forbudt handel med hunde- og kattepels og opdræt af ræve. Nu er det minkens tur.

Med din hjælp kan vi sikre, at Danmark også bliver et land, som siger nej til, at pelsdyr skal lide helt unødvendigt.

Mink er vilde dyr, som aldrig kan trives i fangenskab.

Dokumentation

Vi har i årevis dokumenteret dyrenes forhold på pelsfarmene. Ved at vise dyrenes virkelighed har vi åbnet manges øjne og hjerter.
Vores afsløringer har bl.a. været bragt på DR og TV2, hvor millioner har set billeder af dyrenes lidelser.

Internationalt udsyn

Pelsindustrien er global, og derfor arbejder vi over hele verden for at stoppe den. Sammen med partnerorganisationer laver vi kampagner, lobby og dokumenterer dyrenes triste forhold.
Anima er leder af den internationale koalition Fur Free Alliance, der samler førende dyreværnsorganisationer fra hele verden i kampen mod pelsindustrien.

Lovgivning

Vi arbejder med at oplyse politikere og vise dem, hvor urimeligt det er, at minkavl stadig er tilladt. Dyrene lider enormt for en unødvendigt luksusprodukt.