Stop dødbringende pels

Støt vores kampagne med et bidrag.

Pelsdyr holdes indespærret i små beskidte bure. Mange får blodige sår eller bliver vanvittige af indespærringen.
Vi har allerede sikret et forbud mod pelsfarme i mange lande. Med din støtte kan vi redde endnu flere dyr.

Støt med et enkelt beløb
Indtast venligst et gyldigt beløb (min. 10kr)
Indtast venligst både fornavn og efternavn.
Indtast venligst en gyldig e-mail adresse.
Indtast venligst et 8-cifret telefonnummer.
Sikret

Pelsdyr lider på pelsfarme over hele verden, hvor de opdrættes i små trådbure. Vores kampagne for at hjælpe dyrene på pelsfarme har allerede gjort en forskel og sikret, at der er gennemført et forbud mod pelsavl i bl.a. England, Østrig og Holland. I Danmark er der også indført et forbud mod rævefarme. Med din hjælp kan vi sikre, at flere lande tager det sidste skridt og siger nej til, at pelsdyr skal lide helt unødvendigt ved at forbyde pelsdyravl. Ræve og mink er vilde dyr, som aldrig kan trives i fangenskab.

Dokumentation

Vi har i årevis dokumenteret dyrenes forhold på de danske pelsfarme. Ved at vise dyrenes virkelighed har vi åbnet manges øjne og hjerter. I dag støtter et flertal af alle europæere et forbud mod pelsdyravl. Afsløringer af pelsdyrenes elendige forhold har været en vigtig faktor i at lade folk tage stilling.

Internationalt udsyn

Pelsindustrien er global, og derfor arbejder vi over hele verden for at stoppe den. Sammen med partnerorganisationer laver vi kampagner, lobby og dokumenterer dyrenes triste forhold. Minkavl er idag forbudt i mange lande efter vores arbejde. Anima er også leder af den internationale koalition Fur Free Alliance, der samler førende dyreværnsorganisationer fra hele verden.

Lovgivning

Vi arbejder med oplysning af politikere for at vise, hvor urimeligt det er, at pelsdyravl stadig er tilladt. Dyrene lider enormt for et helt unødvendigt luksusprodukt. Det gør vi bl.a. ved at udvikle videnskabelige rapporter om dyrenes velfærd, miljøbelastningen fra pelsfarme og de etiske argumenter mod pels. Vi lobbyer og informerer, så dyrenes stemme bliver hørt.