Tak fordi du vil støtte dyrene i landbruget

Animas arbejde for at redde dyr i landbruget er helt afhængigt af økonomisk støtte.

Støt månedligt via MobilePay
Indtast venligst et gyldigt beløb (min. 10kr)
Indtast venligst både fornavn og efternavn.
Indtast venligst en gyldig e-mail adresse.
Indtast venligst et 8-cifret telefonnummer.

Anima arbejder for at inspirere flere til at tage medfølende valg. Idag bliver alt for mange dyr behandlet elendigt i landbruget og det kæmper vi for at stoppe ved at oplyse og dokumentere, hvordan dyrene lever. Anima er 100% afhængig af private bidrag fra dyrevenner som dig. Har du mulighed for at støtte med et fast beløb eller en enkeltdonation, kan du gøre en verden til forskel. Se her hvad pengene bl.a. går til:

Videoer

Vi skal have budskabet ud til så mange som muligt. Vores nyeste film om dyr i landbrugets forhold er blevet set af over 300.000, men vi har brug for støtte til at vise den til endnu flere.

Infomateriale

Vi trykker og uddeler hvert år mange tusinde hæfter, foldere og opskriftshæfter, der uddeles af vores mange frivillige og gør det let at spise mere grønt. Hver gang vi uddeler 100 foldere vælger en person at blive vegetar.

Politisk pres

Vi kæmper for forbedringer for dyrene i landbruget og lægger pres på politikerne. Vores politiske kampagne arbejder for at stoppe de værste overgreb i landbruget og bl.a. at forbyde burhøns og ubedøvet kastration af grise.