Tak fordi du vil hjælpe pelsdyrene. Støt kampagnen her.

Prærieulve og ræve fanges i naturen i grusomme fælder. Når jægeren når frem slagtes de brutalt for unødvendige pelskraver og pynt
Vi overbeviser firmaer om at droppe pelsen og redde dyr. Men vi har brug for din hjælp for at kunne hjælpe flere dyr.

Støt månedligt via MobilePay
Indtast venligst et gyldigt beløb (min. 10kr)
Indtast venligst både fornavn og efternavn.
Indtast venligst en gyldig e-mail adresse.
Indtast venligst et 8-cifret telefonnummer.

De fælder som bruges til at fange dyr for deres pels er ulovlige i Danmark. Alligevel må man stadig importere pelsen fra bl.a. Rusland og Canada. Vi kæmper for at stoppe fælderne og fjerne importen. Vores kampagne har allerede betydet, at alle danske sportskæder står sammen om at sige nej til pelskraver fra dyr fanget i fælder.

200 pelsfri firmaer

Med dialog, oplysning og kampagner har vi overbevist over 200 mærker om at droppe pels. Fra modegiganter som Armani og Hugo Boss til de største kæder som Vero Moda og Sportmaster har vi gjort det til normen ikke at sælge pels. Vi arbejder både i Danmark og internationalt med at skabe en medfølende modebranche, hvor det er en selvfølge, at man ikke skader dyr.

Redninger

Vi redder dyr i yderste nød og giver dem et nyt liv i naturlige omgivelser. Her kan de leve resten af deres liv i tryghed og fungere som ambassadører for deres artfæller, der stadig lider i burene. På den måde viser vi dyrenes fantastiske evner og hvorfor de lider så meget, når de ikke kan udføre deres naturlige adfærd i et lille bur.

Lovgivning

Vi arbejder med oplysning af forbrugere og politikere, så lovene omkring dyrevelfærd og mærkning, kan forbedres. Meget pels fejlmærkes, så det ikke fremgår tydeligt, hvilket dyr det kommer fra eller hvordan dyret er blevet behandlet. Nogle gange fremgår det ikke engang, at der er tale om ægte pels. Jo mere oplyste forbrugerne er, desto mindre pels vil de købe.