Tak fordi du vil være med til at hjælpe høns og kyllinger

Livet for høns og kyllinger i landbruget er fyldt med lidelse. Via kampagner, forbrugeroplysning og dialog med politikere og virksomheder vender vi den triste udvikling. Kampagnen giver resultater, men vi har brug for din hjælp til at fortsætte.

Støt månedligt via MobilePay
Indtast venligst et gyldigt beløb (min. 10kr)
Indtast venligst både fornavn og efternavn.
Indtast venligst en gyldig e-mail adresse.
Indtast venligst et 8-cifret telefonnummer.

Anima arbejder for at hjælpe høns og kyllinger i landbruget, og vores arbejde vinder hele tiden nye sejre for dyrene. Siden vi startede vores kampagne imod buræg, er salget af æg fra burhøns styrtdykket, og listen over burægfri virksomheder vokser stødt. Det redder tusindvis af dyr fra et grusomt liv i bur. Med din støtte kan vi redde endnu flere høns og kyllinger.

Forbrugeroplysning

Jo flere der kender sandheden om dyrenes liv, jo lettere er det at skabe forandring. Derfor er forbrugeroplysning en central del af vores arbejde. Siden vores kampagne imod buræg startede, er salget af buræg faldet, så det nu er under 50% af alle solgte æg, der kommer fra burhøns. Det er historisk lavt.

Dialog med politikere

Vi holder jævnligt møder med politikerne på Christiansborg for at få dem til at indføre lovgivning, der bedre beskytter dyrene. Vi sætter bl.a. massiv fokus på den manglende lovgivning hos unge høns, og dermed baner vi vejen for bedre dyrevelfærd hos millioner af dyr.

Redning af burhøns

Vores redningstjeneste Frie Vinger redder og rehabiliterer burhøns. Vi finder kærlige hjem til hønsene, hvor de kan komme sig og nyde livet. Redningsarbejdet hjælper konkrete dyr og giver os samtidig en unik mulighed for at dokumentere burhønsenes tilstand og åbne folks øjne for problemerne i landbruget.