Tak fordi du vil være med til at hjælpe burhønsene

Dyrene holdes indespærret i små bure på så lidt plads, at de ikke kan strække vingerne. Via oplysning og dialog med virksomheder får vi dem til at stoppe med at bruge buræg. Kampagnen giver resultater, men vi har brug for din hjælp for at fortsætte.

Støt månedligt via MobilePay
Indtast venligst et gyldigt beløb (min. 10kr)
Indtast venligst både fornavn og efternavn.
Indtast venligst en gyldig e-mail adresse.
Indtast venligst et 8-cifret telefonnummer.

Animas kampagne imod buræg vinder hele tiden nye sejre for dyrene. Siden vi startede kampagnen, er salget af buræg styrtdykket, og listen over burægfri virksomheder vokser stødt. Med din støtte kan vi redde endnu flere høns fra et grusomt liv i bur og stoppe burægproduktion én gang for alle.

Burægfri virksomheder

Anima arbejder tæt sammen med fødevareproducerende virksomheder for at få dem til at stoppe med at bruge buræg. Det har ført til, at en række store virksomheder har droppet buræggene, og det har reddet tusindvis af høns fra en skæbne som burhøne.

Redning af burhøns

Vores redningstjeneste Frie Vinger redder og rehabiliterer burhøns. Vi finder kærlige hjem til hønsene, hvor de kan komme sig og nyde livet. Redningsarbejdet hjælper konkrete dyr og giver os samtidig en unik mulighed for at dokumentere burhønsenes tilstand og åbne folks øjne for problemerne med burægproduktion.

Forbrugeroplysning

Jo flere der kender sandheden om burhønsenes liv, jo flere vil stoppe med at købe buræg. Derfor er forbrugeroplysning en central del af vores arbejde. Siden vores arbejde for burhønsene startede, er salget af buræg faldet, så det nu er under 50% af alle solgte æg, der er kommer fra burhøns. Det er historisk lavt.