Støt kampen for bedre dyrevelfærd!

Sammen kan vi skrive historie for turbokyllingerne og få alle supermarkeder til at stoppe salget.

Støt månedligt via MobilePay
Indtast venligst et gyldigt beløb (min. 10kr)
Indtast venligst både fornavn og efternavn.
Indtast venligst en gyldig e-mail adresse.
Indtast venligst et 8-cifret telefonnummer.

DU kan nu være med til at gøre en stor forskel for de millioner af turbokyllinger, der hvert år lider i industrien i Danmark.
I Anima arbejder vi hver dag på at løfte kyllingevelfærden i Danmark. Det gør vi ved at oplyse forbrugere og politikere om dyrenes forhold. Vi går også i dialog med virksomheder om udfasningen af turbokyllinger.

Supermarkederne er vigtige at få med på holdet, for størstedelen af turbokyllingerne omsættes der. Og vi kan se, at vores arbejde virker! Tæt på alle de store supermarkedskæder er nu i gang med at udfase turbokyllingerne fra butikkerne, men vi mangler fortsat en ambitiøs udfasningsplan fra én af de helt store spillere på markedet, der sælger enormt mange turbokyllinger - nemlig Coop.

Anima giver ikke op, før Coop har indset, at de bærer et kæmpe ansvar for de kyllinger, der sælges i butikkerne! Derfor skal Coop lægge en ambitiøs plan for udfasningen af turbokyllinger.

Vil du være med til at støtte den gode udvikling?
Bliv medlem af Anima og støt vores arbejde for kyllingerne.

Oplysning

Vi fortæller om kyllingernes forhold til de mange forbrugere, der ikke kender til dem. Det er afgørende at få oplyst de mange forbrugere og få dem med i kampen for, at turbokyllingerne skal ud af både produktionen og køledisken.

Politisk arbejde

Vi er dyrenes stemme på Christiansborg, hvor vi oplyser, rådgiver og samarbejder med politikere om at få vigtige tiltag for dyrene debatteret og stemt igennem. På den måde sørger vi for, at politikerne har fokus på dyrenes liv og kan gøre deres pligt for at ændre forholdene for dyrene i det danske landbrug.

Dialog med virksomheder

Vi går i dialog med virksomheder og oplyser dem om vigtigheden af at stoppe salget af turbokyllinger. Vi indgår i samarbejder og rådgiver om den bedste løsning for hurtigst muligt at skabe bedre forhold for kyllingerne.