Støt Minkas nye hjem

Det lykkedes Minka at flygte fra den forfærdelige pelsfarm, hun boede på. Nu vil vi gerne give hende et nyt hjem. Men vi har brug for din hjælp

Støt månedligt via MobilePay
Indtast venligst et gyldigt beløb (min. 10kr)
Indtast venligst både fornavn og efternavn.
Indtast venligst en gyldig e-mail adresse.
Indtast venligst et 8-cifret telefonnummer.

Minka er en af de mange millioner mink, som hvert år fødes ind i pelsindustrien. Her lever de et frygteligt liv i bittesmå og tætpakkede bure, før de i sidste ende slagtes og ender som modetøj. Men sådan gik det ikke for Minka. Det lykkedes hende nemlig at flygte. Vi synes, at Minka fortjener et nyt og trygt hjem. Derfor går vi nu i gang med at bygge et reservat i Polen for Minka og de andre undslupne mink. Men vi har brug for din hjælp. Ved at give et bidrag kan du være med til at give Minka og hendes venner en værdig og tryg hverdag langt væk væk fra burene.

200 pelsfri firmaer

Med dialog, oplysning og kampagner har vi overbevist over 200 mærker om at droppe pels. Fra modegiganterne Armani og Hugo Boss til de største kæder som Vero Moda og Sportmaster har vi gjort det til normen ikke at sælge pels. Vi arbejder både i Danmark og internationalt med at skabe en medfølende modebranche, hvor det er en selvfølge, at man ikke skader dyr.

Redninger

Vi redder dyr i yderste nød og giver dem et nyt liv i naturlige omgivelser. Her kan de leve resten af deres liv i tryghed og fungere som ambassadører for deres artfæller, der stadig lider i burene. På den måde viser vi dyrenes fantastiske evner, og hvorfor de lider, når de ikke kan udføre deres naturlige adfærd i et lille bur.

Lovgivning

Vi arbejder med oplysning af forbrugere og politikere, så lovene omkring dyrevelfærd og mærkning kan forbedres. Meget pels fejlmærkes, så det ikke fremgår tydeligt, hvilket dyr det kommer fra, eller hvordan dyret er blevet behandlet. Ofte fremgår det ikke engang, at der er tale om ægte pels. Jo mere oplyste forbrugerne er, desto mindre pels vil de købe.