Bliv rævenes ven!

For din støtte kan vi redde ræve i nød.

Støt månedligt via MobilePay
Indtast venligst et gyldigt beløb (min. 10kr)
Indtast venligst både fornavn og efternavn.
Indtast venligst en gyldig e-mail adresse.
Indtast venligst et 8-cifret telefonnummer.

Selvom der har været forbud mod ræveavl i Danmark siden 2009, sidder der stadig millioner af ræve fanget i små bure rundt om i Europa. Det kan vi ikke lukke øjnene for, og derfor kæmper vi for at få gjort en ende på de forfærdelige forhold, som rævene lever under. Rævene fødes og dør i burene. De får aldrig mulighed for at lege eller løbe, de får alvorlige fysiske og psykiske skader af deres indespærring, og til sidst aflives de på smertefuld vis.

Ingen ræve burde leve på denne måde, og derfor håber vi, at du vil støtte vores arbejde ved at blive rævenes ven. Du kan blive fast medlem og støtte os hver måned, eller du kan støtte med et enkelt beløb. Begge dele er med til at gøre en stor forskel for dyr i udsatte situationer.

Din støtte går blandt andet til:

Redninger og dyrlægehjælp

Sammen med vores samarbejdspartnere i resten af Europa redder vi ræve i akut nød. Vi sørger for dyrlægehjælp og sikrer den nødvendige pleje og omsorg til rævene.Og så giver vi et nyt hjem og et godt liv til de ræve, vi redder fra industrien.

Politisk arbejde

Vi arbejder politisk i vores Europæiske samarbejdslande med at få stemt forbud mod rævefarmene igennem og få dem lukket helt ned. Vi går i dialog med politikere og lægger pres på for at få ændret lovgivningen.

Kampagnearbejde

En stor del af vores arbejde går med at oplyse og formidle om forholdene for rævene i pelsindustrien til forbrugere og politikere, så de kan tage stilling og handle. Det gør vi blandt andet gennem kampagner, der sætter fokus på dyrenes forhold.