Tak for din underskrift.

Du kan også støtte vores kampagne mod delfinarier med et bidrag.

Honey lever som tusindvis af andre delfiner i underholdningsparker og delfinarier rundt om i verden. I Anima arbejder vi målrettet for, at delfinarier kan blive et fortidslevn. Med din støtte kan vi gøre en vigtig forskel for dyr som Honey.

Støt månedligt via MobilePay
Indtast venligst et gyldigt beløb (min. 10kr)
Indtast venligst både fornavn og efternavn.
Indtast venligst en gyldig e-mail adresse.
Indtast venligst et 8-cifret telefonnummer.

Delfinarier er alt andet end et lykkeligt sted for dyrene. Anima arbejder internationalt for en verden uden delfinarier og for at de eksisterende dyr, skal genudsættes i deres flokke i naturen, eller i det mindste få lov at bo i et stort fredfyldt havreservat, væk fra stress og støj.

Slåskampe og mobning

Når hvaler og delfiner holdes i fangenskab i små bassiner, bliver de stressede og aggressive. Dyrene angriber og mobber hinanden og de svage dyr, som det går ud over, har ingen steder at flygte hen. Dyrene får blandt andet bidmærker, som kan medføre smertefulde og alvorlige skader.

Dyrene sultes

Det er ikke naturligt for delfiner og spækhuggere at springe rundt og vinke med finnerne for et støjende publikum. For at motivere dyrene til at optræde sultes de først. De får så mad i takt med at de udfører tricks for publikum.

Familier adskilles

Delfiner og hvaler er meget sociale dyr, som lever sammen med deres familier i årevis og i mange tilfælde hele livet. I delfinarier bliver de tvunget til at formere sig og bliver revet væk fra deres familier i en ung alder. Både mødre og unger påvirkes kraftigt af tvangs-separationen.