Tak for din underskrift for rævene!

Du kan også give et bidrag til kampagnen. Læs mere nedenfor.

Støt månedligt via MobilePay
Indtast venligst et gyldigt beløb (min. 10kr)
Indtast venligst både fornavn og efternavn.
Indtast venligst en gyldig e-mail adresse.
Indtast venligst et 8-cifret telefonnummer.

For din støtte kan vi gøre en forskel for rævene.

For selvom der har været forbud mod ræveavl i Danmark siden 2009, sidder der stadig millioner af ræve fanget i burene rundt om i Europa. Det kan vi ikke lukke øjnene for, og derfor kæmper vi for, at få gjort en ende på de forfærdelige forhold, som rævene lever under. Rævene fødes og dør i burene. De får aldrig mulighed for at lege eller løbe, de får alvorlige fysiske og psykiske skader af deres indespærring, og til sidst aflives de på smertefuld vis, ved at få tilsat strøm gennem mund og endetarm. Ingen ræve burde leve på denne måde, og derfor håber vi, at du vil støtte vores arbejde ved at blive rævenes ven.

Din støtte går blandt andet til:

Redninger og dyrlægehjælp

Sammen med vores samarbejdspartnere i resten af Europa redder vi ræve i akut nød. Vi sørger for dyrlægehjælp og sikrer den nødvendige pleje og omsorg til rævene.Og så giver vi et nyt hjem og et godt liv til de ræve, vi redder fra industrien.

Politisk arbejde

Vi arbejder politisk i vores Europæiske samarbejdslande med at få stemt forbud mod rævefarmene igennem og få dem lukket helt ned. Vi går i dialog med politikere og lægger pres på for at få ændret lovgivningen.

Kampagnearbejde

En stor del af vores arbejde går med at oplyse og formidle om forholdene for rævene i pelsindustrien til forbrugere og politikere, så de kan tage stilling og handle. Det gør vi blandt andet gennem kampagner, der sætter fokus på dyrenes forhold.