Tak for din underskrift.

Du kan også støtte kampagnen med et bidrag.

Bjørneunger der sulter ihjel, fordi deres mor er blevet skudt. Bjørne der skamskydes og dør langsomt af deres smerter. Det er virkeligheden bag bjørneskindshuer. Med din hjælp kan vi stoppe det og redde dyrene.

Støt månedligt via MobilePay
Indtast venligst et gyldigt beløb (min. 10kr)
Indtast venligst både fornavn og efternavn.
Indtast venligst en gyldig e-mail adresse.
Indtast venligst et 8-cifret telefonnummer.

Forældreløse unger der sulter ihjel, fordi de ikke kan klare sig kan være en direkte konsekvens af den bjørnejagt, som drives for at skaffe pels til de huer, som bl.a. Dronningens gardere har på. Bjørne jages i Canada under forhold, som skaber stor lidelse og elendighed. Undersøgelser har vist, at helt op til 15% af de bjørne, der jages ikke dør af at blive skudt, men senere forbløder eller bukker under, fordi deres skader gør, at de ikke kan klare sig. Med din støtte, kan vi stoppe handlen og sikre at bjørnene kan blive i naturen, hvor de hører til.

Protester

Med opmærksomhedsskabende protester og kampagner skaber vi opmærksomhed om bjørnenes lidelse, for at lægge pres på indkøberne af huerne.

Internationalt arbejde

Med vores samarbejdspartnere i Canada lobbyer vi politikere for at stoppe jagten og sikre strammere regler. Det er helt essentielt også at presse på i det land, hvor jagten foregår.

Bedre alternativer

Topdesignere som Stella McCartney og Vivienne Westwood har lovet at udvikle bedre moderne alternativer, end de nuværende bjørneskindshuer. Vi er med til at foreslå og udvikle moderne løsninger, som ikke skader dyr.