Tak for din underskrift.

Du kan også støtte kampagnen med et bidrag.

Angorakaniner pelses levende, mens de skriger af smerte og afmagt. Men selvom de skriger af deres små lungers fulde kraft, kan kaninerne intet stille op. Kun sammen kan vi stoppe mishandlingen.

Støt månedligt via MobilePay
Indtast venligst et gyldigt beløb (min. 10kr)
Indtast venligst både fornavn og efternavn.
Indtast venligst en gyldig e-mail adresse.
Indtast venligst et 8-cifret telefonnummer.

Kaniner er blide, sociale og intelligente dyr med individuelle personligheder, ligesom hunde og katte. Det er ubegribeligt, at nogle mennesker kan finde på at behandle dem så dårligt til trods for deres hjerteskærende skrig. Sådan arbejder vi for at stoppe mishandlingen af angorakaniner:

Vi afslører og dokumenterer

Anima har i årevis dokumenteret dyrenes forhold på pelsfarme. Ved at gå bag firmaernes facader har vi åbnet manges øjne og hjerter. Vi giver dyrene en stemme og løfter sløret, så branchen ikke kan fortsætte med at gemme virkeligheden væk fra forbrugerne.

Vi overtaler firmaer

Pelsindustrien er global og derfor arbejder vi over hele verden for at stoppe den. Sammen med partnerorganisationer laver vi kampagner, opsøgende arbejde og lobbyvirksomhed. Vi har allerede overtalt en lang række virksomheder til at stoppe salget af angorauld.

Vi påvirker lovgivningen

Anima sætter dyrevelfærd på den politiske dagsorden ved at samarbejde med politikere og oplyse dem om alle de dyr, der lider enormt for et unødvendigt luksusprodukt. Det gælder både herhjemme og i Europaparlamentet.