Tak for din underskrift.

Du kan også støtte kampagnen med et bidrag.

Støt månedligt via MobilePay
Indtast venligst et gyldigt beløb (min. 10kr)
Indtast venligst både fornavn og efternavn.
Indtast venligst en gyldig e-mail adresse.
Indtast venligst et 8-cifret telefonnummer.

Din stemme kan gøre en enorm forskel for dyr, der spærres inde i små bure for at mennesker kan tage deres pels. Dyrene er bange og trives slet ikke i de forhold de bydes.

Derfor indfører stadig flere lande i Europa forbud mod pelsdyravl. I dag har over 20 lande et forbud fra Norge og Tyskland til Holland, Italien og Frankrig. Det samme gælder store modehuse som Chanel, Prada og Gucci, der siger nej til pels

Men nogle kæmper for at dyrene skal blive i burene og at der fortsat kan sælges pels fra hele verden i Europa. Tidligere har vi bl.a. set hunde- og kattepels til salg i Danmark, og billeder af dyr der bliver flået levende på markeder i Kina
Ved at oplyse flere om dyrenes forhold, kan du hjælpe med at skaffe et forbud mod pelsdyravl og handel med pels i hele Europa. .

Med din hjælp kan vi sikre, at Danmark og resten af Europa indfører et forbud mod pels, så ingen dyr længere skal lide og dø for modetøj

Dokumentation

Vi har i årevis dokumenteret forholdene på pelsfarme. Ved at vise dyrenes virkelighed har vi åbnet manges øjne og hjerter.
Vores afsløringer har bl.a. været bragt på DR og TV2, hvor millioner har set billeder af dyrenes lidelser.

Internationalt udsyn

Pelsindustrien er global, og derfor arbejder vi over hele verden for at stoppe den. Sammen med partnerorganisationer laver vi kampagner og lobbyvirksomhed.
Anima er leder af den internationale koalition Fur Free Alliance, der samler førende dyreværnsorganisationer fra hele verden i kampen mod pelsindustrien.

Lovgivning

Vi arbejder med at oplyse politikere og vise dem, hvor urimeligt det er, at minkavl stadig er tilladt. Dyrene lider enormt for et unødvendigt luksusprodukt, og i sidste ende er det vores folkevalgte, som kan sætte en endegyldig stopper for lidelserne.