Tak for din underskrift.

Du kan også støtte kampagnen med et bidrag.

Støt månedligt via MobilePay
Indtast venligst et gyldigt beløb (min. 10kr)
Indtast venligst både fornavn og efternavn.
Indtast venligst en gyldig e-mail adresse.
Indtast venligst et 8-cifret telefonnummer.

Den 21. juni er desværre ikke en helt almindelig dag i den sydkinesiske by Yulin. Dagen markerer starten på den årlige hundekødsfestival, hvor tusinder af hunde og katte lider en grum skæbne.
Vi arbejder for, at hundekød bliver fortid. Og vi arbejder for at få lukket den berygtede hundekødsfestival i Yulin.

Fremskridt år for år
Vi kan se, at arbejdet for at stoppe festivalen i Yulin gør en forskel, og at synet på hunde og katte ændrer sig til det bedre år for år.

Sammen med dyrevenner i Kina og organisationer fra mange lande lægger vi et pres, der har betydet, at langt færre hunde og katte slagtes. Tidligere blev der slagtet 10.000 hunde under festivalen, men det er faldet til omkring en tredjedel.
Opbakningen til hundekød styrtdykker i Kina, og i 2020 forbød de kinesiske storbyer, Zhuhai og Shenzhen, spisning af hunde- og kattekød.

Vi er så tæt på at se enden på festivalen, og vi giver ikke op, før den er lukket, og hundekød er fortid i Asien.

Med din hjælp kan det lade sig gøre!

Politisk arbejde

Vi arbejder - sammen med organisationer i hele verden - for at sikre bedre forhold for dyrene i Asien; blandt andet gennem dyrevelfærdslove, der beskytter dyrene bedre.

Undervisning

Vi støtter undervisning om dyrevelfærd i kinesiske skoler. Ved at uddanne børn og unge bryder vi den onde cirkel og sikrer en ny, dyrevenlig generation.

Oplysning og underskrifter

Gennem kampagner oplyser vi om forholdene for dyrene, og vi indsamler underskrifter, så vi viser, hvor mange mennesker der er modstandere af festivalen og presser på for at få lukket festivalen.