Tak for din underskrift.

Du kan også støtte kampagnen med et bidrag.

Støt månedligt via MobilePay
Indtast venligst et gyldigt beløb (min. 10kr)
Indtast venligst både fornavn og efternavn.
Indtast venligst en gyldig e-mail adresse.
Indtast venligst et 8-cifret telefonnummer.

Tusinder af hunde og katte lider en grusom skæbne på hundekødsfestivalen i Yulin. Anima arbejder for at få lukket den berygtede festival, og for at det skal være slut med hundekød i lande som Kina og Sydkorea.

Fremskridt år for år
Vi kan se, at det gør en forskel, når dyreværnsorganisationer i hele verden sætter fokus på mishandlingen af hunde og kræver forandring. Tidligere blev der på Yulin-festivalen slagtet mere end 10.000 hunde og katte, men i dag er det helt nede på omkring 3000.

Synet på hunde og katte ændrer sig til det bedre år for år. I dag anerkender den kinesiske regering officielt hunde som familiedyr, hvilket betyder, at det teknisk set er forbudt at sælge hundekød, og de kinesiske storbyer, Zhuhai og Shenzhen, har indført deciderede forbud mod hunde- og kattekød.

Men vi giver ikke op, før festivalen er lukket, og hundekød er fortid i Asien.

Med din hjælp kan det lade sig gøre!

Internater

Vi støtter driften af internater i Kina, hvor reddede hunde får den kærlighed og pleje, de har fortjent.

Undervisning

Vi støtter undervisning om dyrevelfærd i kinesiske skoler. Ved at uddanne børn og unge bryder vi den onde cirkel og sikrer en ny, dyrevenlig generation.

Oplysning og underskrifter

Vi oplyser om forholdene for dyrene, og vi indsamler underskrifter, så vi kan vise, hvor mange der kræver, at mishandlingen af hunde og katte ophører.