Tak for din underskrift.

Du kan også hjælpe hopperne med et bidrag.

Sammen sørger vi for, at de brutale blodfarme bliver lukket ned! Med din støtte kan vi lægge pres på politikerne og kræve et forbud mod produktion og import af hormoner fra hesteblod.

Støt månedligt via MobilePay
Indtast venligst et gyldigt beløb (min. 10kr)
Indtast venligst både fornavn og efternavn.
Indtast venligst en gyldig e-mail adresse.
Indtast venligst et 8-cifret telefonnummer.

Lige nu holdes tusindvis af hopper på såkaldte "blodfarme". Her bliver de tappet for store mængder blod, mens de er gravide. De paniske hopper bliver slået for at tvinge dem ind i båsene, hvor de får tappet blod.

Hoppernes blod bruges til at udvinde et fertilitetshormon kaldet PMSG. Det bruges i europæiske fabrikslandbrug, så dyrene kommer tidligere i brunst. Det er grusomt, at hopper mishandles, fordi der skal klemmes endnu flere pattegrise ud af de stakkel søer!

Sammen råber vi politikerne op og sikrer, at vi får et EU-forbud mod produktion og import af PMSG. Tak fordi du vil støtte vores arbejde for at beskytte gravide hopper mod disse voldsomme overgreb.

Oplysning

Vi oplyser borgere og politikere om forholdene for hestene på blodfarmene, så de kan tage stilling og handle. Selvom blodfarmene findes langt væk - i lande som Uruguay, Argentina og Island - så har vi magten til at hjælpe hopperne ved at skabe opmærksomhed om problemet og opfordre til handling.

Politisk pres

Vi lægger pres på politiske beslutningstagere, både i Danmark og i EU. Vi kæmper for et forbud mod brug af hormoner fra hesteblod i hele EU.

Tæt samarbejde

Vi arbejder tæt sammen med vores europæiske partnerorganisationer, der taler dyrenes sag. Jo flere vi står sammen om en koordineret indsats, jo større en forandring kan vi skabe.