Tak for din underskrift.

Du kan også støtte kampagnen med et bidrag.

Sammen kan vi sørge for, at Islands brutale blodfarme bliver lukket ned!
Med din støtte kan vi lægge pres på politikerne og kræve et forbud mod produktion og import af hormonprodukter baseret på hesteblod.

Støt månedligt via MobilePay
Indtast venligst et gyldigt beløb (min. 10kr)
Indtast venligst både fornavn og efternavn.
Indtast venligst en gyldig e-mail adresse.
Indtast venligst et 8-cifret telefonnummer.

Lige nu holdes flere end 5.000 hopper på blodfarme på Island. Her bliver de tappet for store mængder blod, mens de er gravide. I forbindelse med blodtagningen behandles hopperne ekstremt hårdhændet og udsættes for direkte vold - bl.a. i form af slag mod hovedet, benene og den sarte mule.

Hoppernes blod bruges til at udvinde fertilitetshormonet PMSG, som fabrikslandbrug benytter. Det er langt ude på landet, for der findes flere end 30 syntetisk fremstillede alternativer til PMSG.

Sammen kan vi råbe EU-Kommissionen op og sikre, at vi får et EU-forbud mod produktion og import af PMSG. Tak fordi du vil støtte vores arbejde for at beskytte gravide hopper mod disse overgreb.

Oplysning

Vi oplyser og formidler om dyrs forhold til borgere og politikere, så de kan tage stilling og handle. Det gør vi uanset om dyrene er i landbruget, i laboratorierne eller i underholdningsindustrien.

Politisk pres

Vi lægger pres på politiske beslutningstagere, både i Danmark og i EU. Vi arbejder for et forbud mod PMSG-produkter i hele EU.

Tæt samarbejde

Vi samarbejder tæt med vores europæiske partnerorganisationer. Jo flere vi står sammen om en koordineret indsats, jo større mulighed er der for at skabe forandring.