Hjælp forsøgsdyrene med et bidrag.

Sammen sørger vi for, at de smertefulde og unødvendige dyreforsøg bliver fortid. Med din støtte kan vi stå stærkere og kæmpe for, at initiativet mod dyreforsøg går igennem i Europa.

Støt månedligt via MobilePay
Indtast venligst et gyldigt beløb (min. 10kr)
Indtast venligst både fornavn og efternavn.
Indtast venligst en gyldig e-mail adresse.
Indtast venligst et 8-cifret telefonnummer.

Dyreforsøg bruges stadig i høj grad i EU, til trods for at forsøgene forårsager store lidelser hos dyrene. Der findes allerede flere alternative metoder, der kan tages i brug, men til trods for det, falder det samlede antal af dyreforsøg næsten ikke. Organisationer fra hele Europa er gået sammen for at modernisere videnskaben og få stoppet dyrenes lidelser. Gennem borgerinitiativet 'End Animal Testing' har vi samlet 1,2 millioner underskrifter, som har gjort, at EU-Kommissionen SKAL tage stilling til, om dyreforsøg skal forbydes. Så det er altså NU, at vi fortsat skal tale dyrenes sag og holde ved, så politikerne forstår alvoren for de mange dyr, der lider i burene.

Oplysning

Vi oplyser borgere og politikere om forholdene for forsøgdyrene, så de kan tage stilling og handle. Metoder uden dyreforsøg giver ofte mere præcise og hurtigere resultater. Der er allerede en del alternativer i dag, og der dukker gradvist flere op. Men der skal fortsat investeres meget mere i udviklingen.

Politisk pres

Gennem det europæiske borgerinitiativ har vi med 1,2 millioner underskrifter i ryggen tvunget EU-kommissionen til at tage emnet op!

Tæt samarbejde

Vi arbejder tæt sammen med vores europæiske partnerorganisationer, der taler dyrenes sag. Jo flere vi står sammen om en koordineret indsats, jo større en forandring kan vi skabe.