Tak for dit foie gras løfte!

Du kan også støtte kampagnen med et bidrag.

Ænder og gæs tvangsfodres og lever i pinsel i små bure, for at producere foie gras. Via oplysning og kampagner får vi restauranter og supermarkeder til at stoppe salget. Kampagnen giver resultater, men vi har brug for din hjælp for at fortsætte.

Støt månedligt via MobilePay
Indtast venligst et gyldigt beløb (min. 10kr)
Indtast venligst både fornavn og efternavn.
Indtast venligst en gyldig e-mail adresse.
Indtast venligst et 8-cifret telefonnummer.

Animas kampagne for at stoppe foie gras vinder konstant nye sejre for dyrene. Dialog, oplysning og dokumentation er grundstenene i en af vores mest succesfulde kampagner. Siden vi startede kampagnen er salget af foie gras i Danmark faldet med over 30%. Med din støtte kan vi redde endnu flere dyr og stoppe mishandlingen.

Foie gras-fri supermarkeder

Siden vores kampagne startede har alle supermarkeder i Danmark indført en politik om ikke at sælge foie gras. Det gælder bl.a. Dansk Supermarked, Coop, Rema1000, Meny, Mad og Vin og Aldi. Det har fået salget til at styrtdykke.

Oplysning til restauranter og firmaer

Vores foie gras-fri liste rummer i dag over 100 restauranter og firmaer, som siger klart nej til foie gras. Navne som Noma, Sticks N Sushi, Brødrene Price, Kong Hans, Dansk Cater, Arp Hansen Hotel Group og LêLê bakker op. Vi er hele tiden i kontakt med nye og oplyser dem om dyrenes forhold, så de kan træffe et dyrevenligt valg og droppe foie gras fra menuen.

Dokumentation af dyrenes forhold

For at folk kan forstå, hvor forfærdelige dyrenes forhold er, må vi dokumentere, hvad der foregår bag skjulte døre i de dyrefabrikker, hvor foie gras fremstilles. Det kræver mod og snilde at bringe de afslørende optagelser til verden, men det er en vigtig del af vores arbejde.