Tak for din underskrift.

Du kan også støtte kampagnen med et bidrag.

Arbejdet for hundene og kattene er helt afhængigt af økonomisk støtte. Din hjælp er afgørende!

Støt månedligt via MobilePay
Indtast venligst et gyldigt beløb (min. 10kr)
Indtast venligst både fornavn og efternavn.
Indtast venligst en gyldig e-mail adresse.
Indtast venligst et 8-cifret telefonnummer.

Tusinder af hunde og katte bliver stjålet fra deres familier og ender med at blive brutalt slagtet af hundekødsmafiaen i Kina. Landet har ingen dyreværnslov og brutaliteten er ufattelig. Vi arbejder med at uddanne børn og unge i dyrevelfærd og redder dyr i yderste nød. Samtidig lægger vi pres på de kinesiske politikere for at forbyde hunde- og kattekødsindustrien. Men kampen er hård og vi har brug for at have dig i ryggen.

2 kr pr dag (60 kr/mnd)

For kun 2 kr om dagen kan vi løbende dokumentere dyrenes forhold og sørge for at verden ved, hvad der foregår. Ved at vise dyrenes forhold lægger vi pres på politikerne for at lukke hunde- og kattekødsindustrien.

3 kr pr dag (90 kr/mnd)

For 3 kr. om dagen er du med til at sikre undervisning i kinesiske skoler om dyrevelfærd. Ved at uddanne børn og unge bryder vi den onde cirkel og sikrer en ny dyrevenlig generation.

5 kr pr dag (150 kr/mnd)

For 5 kr. om dagen er du med til at redde hunde og katte. Med vores partnere i Kina foretager vi redninger af dyr i nød. De har brug for pleje på internater inden de kan komme til nye hjem og nogle har brug for dyrlægehjælp.