Tak for din underskrift.

Du kan også støtte hundene med et bidrag.

Støt månedligt via MobilePay
Indtast venligst et gyldigt beløb (min. 10kr)
Indtast venligst både fornavn og efternavn.
Indtast venligst en gyldig e-mail adresse.
Indtast venligst et 8-cifret telefonnummer.

Flere steder i Asien lever hunde under frygtelig forhold og mishandles og slagtes brutalt.
I Sydkorea opdrættes hundene på grusomme farme, og op mod 1 million slagtes hvert år. De oplever aldrig et andet liv end at sidde i et bur.
De lider især under Bok Nal-dagene i juli og august. Mange koreanere tror fejlagtigt, at hundekødssuppen 'boshintang' er god i varmen, og denne overtro betyder, at mange hunde bliver mishandlet grusomt.

Nogle tror, kødet smager bedre, hvis hundene er blevet pint, inden de slagtes. Derfor bankes og brændes de, inden de til sidst får skåret halsen over. Det er forfærdelig mishandling.

Også i Kina afholdes hvert år i juni den berygtede Yulin festival, hvor tusindvis af hunde og katte mishandles og slagtes.

Vi arbejder for, at brugen af hundekød skal være fortid.
Vi arbejder målrettet på at få lukket hundekødsfestivalen i Yulin, og vi arbejder på at få den sydkoreanske regering til at forbyde opdræt af hunde til kød. Kort sagt arbejder vi for, at brugen af hundekød skal være fortid, og at ingen hunde skal mishandles!

Med din hjælp kan det lade sig gøre! Støt vores arbejde for hundene i dag.

Vi arbejder blandt andet med:

Politisk arbejde

Vi arbejder ー sammen med organisationer i hele verden - for at sikre bedre forhold for dyrene i Asien; blandt andet gennem dyrevelfærdslove, der beskytter dyrene bedre.

Undervisning

Vi støtter undervisning om dyrevelfærd i kinesiske skoler. Ved at uddanne børn og unge bryder vi den onde cirkel og sikrer en ny, dyrevenlig generation.

Underskrifter

Vi oplyser om dyrenes forhold og indsamler underskrifter. Ved at vise dyrenes forhold lægger vi pres på politikerne for at lukke hunde- og kattekødsindustrien. Gennem underskrifter viser vi, hvor mange mennesker der er modstandere af industrien og presser på for at sikre bedre forhold for hundene i Asien.