Tak for din underskrift.

Du kan også give kampagnen et bidrag.

Tyrefægtning er grusom mishandling. Med din hjælp kan vi gøre en verden til forskel for tyrene.

Støt månedligt via MobilePay
Indtast venligst et gyldigt beløb (min. 10kr)
Indtast venligst både fornavn og efternavn.
Indtast venligst en gyldig e-mail adresse.
Indtast venligst et 8-cifret telefonnummer.

Animas kampagne mod tyrefægtning står på 3 søjler. Vi stopper den økonomiske støtte til tyrekampe, samarbejder med lokale grupper for at sikre mere modstand i bl.a. Spanien, og vi arbejder for at tyrefægtning ikke spreder sig til nye lande.

Afvikling af økonomisk støtte

Ved at informere turister om tyrenes lidelser, kan vi fjerne det økonomiske grundlag for tyrefægtningen. Industrien bliver i dag holdt kunstigt i live, og uden turisternes støtte kan tyrefægtningen ikke længere løbe rundt. Spanierne støtter ikke selv tyrefægtning, men turisterne skal også sige fra.

Støtte til lokale initiativer og kampagner

Vi arbejder sammen med organisationer i Spanien og Frankrig for at dokumentere dyrenes lidelser, så vi kan vise politikere og beslutningstagere, hvad der foregår. Det har medført, at flere spanske regioner i dag har forbud mod tyrefægtning, og at tv-stationer ikke længere viser dyrekampene.

Stop international spredning

I takt med at stadig flere tager afstand fra tyrefægtning i de lande, hvor det traditionelt har været populært, forsøger industrien at sprede sig til nye markeder. De ønsker tyrefægtning i lande som Kina og vi må være klar til at kæmpe for tyrene i de lande.