Tak for din underskrift.

Du kan også støtte kampagnen med et bidrag.

Sammen kan vi redde tyre fra pinsler og mishandling.
Tyrefægtning er en grusom og unfair kamp. Ved at stoppe den økonomiske støtte og presse politikerne kan vi redde tyrene. Din støtte kan gøre en verden til forskel.

Støt månedligt via MobilePay
Indtast venligst et gyldigt beløb (min. 10kr)
Indtast venligst både fornavn og efternavn.
Indtast venligst en gyldig e-mail adresse.
Indtast venligst et 8-cifret telefonnummer.

EU giver hvert år omkring 1 milliard skattekroner til tyrefægtning. Pengene gives til opdræt af tyrene og er årsagen til at industrien kan blive ved med at overleve. Animas kampagne mod tyrefægtning står på 3 søjler. Vi stopper den økonomiske støtte til tyrekampe, samarbejder med lokale grupper for at sikre mere modstand i bl.a. Spanien og vi arbejder for at tyrefægtning ikke spreder sig til nye lande.

Afvikling af økonomisk støtte

Ikke mange er klar over det, men hvert år modtager tyrefægtningsindustrien i Europa over 1 mia kr i landbrugsstøtte. Støtten gives til opdræt af tyre, som senere bruges til tyrefægtning, samt anlæg, hvor tyrefægtning finder sted. Vi lobbyer EU for at fjerne støtten een gang for alle.

Støtte til lokale initiativer og kampagner

Vi arbejder sammen med organisationer i Spanien og Frankrig for at dokumentere dyrenes lidelser, så vi kan vise politikere og beslutningstagere, hvad der foregår. Oplysningsarbejdet har medført, at flere regioner i Spanien i dag har forbud mod tyrefægtning og at tv-stationer ikke længere viser dyrekampene.

Stop international spredning

I takt med at stadig flere tager afstand fra tyrefægtning i de lande, hvor det traditionelt har været populært, forsøger industrien at sprede sig til nye markeder. De ønsker tyrefægtning i lande som Kina og vi må være klar til at kæmpe for tyrene i de lande.