Tak for din underskrift.

Du kan også støtte kampagnen med et bidrag.

Angora-geder i Sydafrika bliver mishandlet på det groveste og dræbt for at fremstille mohair-uld. Kun sammen kan vi stoppe mishandlingen.

Støt månedligt via MobilePay
Indtast venligst et gyldigt beløb (min. 10kr)
Indtast venligst både fornavn og efternavn.
Indtast venligst en gyldig e-mail adresse.
Indtast venligst et 8-cifret telefonnummer.

Geder er blide, sociale og højt intelligente dyr med individuelle personligheder, ligesom hunde og katte. Det er ubegribeligt, at nogle mennesker kan finde på at behandle dem så dårligt til trods for deres hjerteskærende skrig. Sådan arbejder vi for at stoppe mishandlingen af angora-geder:

Vi afslører og dokumenterer

Anima har i årevis dokumenteret dyrenes forhold på pels- og uldfarme. Ved at gå bag firmaernes facader har vi åbnet manges øjne og hjerter. Vi giver dyrene en stemme og løfter sløret, så branchen ikke kan fortsætte med at gemme virkeligheden for forbrugerne.

Vi overtaler firmaer

Mohair-industrien er global og derfor arbejder vi over hele verden for at stoppe den. Sammen med partnerorganisationer laver vi kampagner, opsøgende arbejde og lobbyvirksomhed. Nu stopper flere af verdens største tøjproducenter, bl.a. H&M, Gap og Zara, brugen af mohair. Husk altid at se efter på etiketten, når du køber tøj, og er der mohair-uld i, så lad det hænge på bøjlen!

Vi påvirker lovgivningen

Anima sætter dyrevelfærd på den politiske dagsorden ved at samarbejde med politikere og oplyse dem om alle de dyr, der lider enormt for et unødvendigt luksusprodukt. Det gælder både herhjemme og i Europaparlamentet.