Tak for din underskrift.

Du kan også støtte kampagnen med et bidrag.

Burhøns holdes indespærret i små bure på så lidt plads, at de ikke kan strækker vingerne, og de lever deres korte liv uden mulighed for at skrabe i jorden eller mærke den friske luft.

Støt månedligt via MobilePay
Indtast venligst et gyldigt beløb (min. 10kr)
Indtast venligst både fornavn og efternavn.
Indtast venligst en gyldig e-mail adresse.
Indtast venligst et 8-cifret telefonnummer.

Siden Anima begyndte kampagnen for at få stoppet produktionen af buræg og vise sandheden frem om dyrenes forhold, har vi gennem oplysning og dialog fået både forbrugere og virksomheder til at stoppe med at bruge buræg. I dag er det tydeligt, at flere og flere siger nej til buræg, og produktionen er faldet markant blandt andet fordi supermarkederne har udfaset buræg fra butikkerne.

I november 2020 meddelte fødevareminister Rasmus Prehn, at det skulle være slut med buræg i Danmark. Men vi mangler fortsat at se handling bag ordene og se en ambitiøs plan for en hurtig udfasning af industrien.

I Folketinget er der bred opbakning til at udfase burægproduktion. Alle venter vi kun på, at regeringen kommer på banen med et forslag til udfasning - og vi presser på for, at det skal være hurtigst muligt.

Tak fordi du støtter vores arbejde for at redde Danmarks sidste burhøns. Sammen kan vi råbe regeringen op, så burene bliver tomme hurtigst muligt.

Burægfri virksomheder

Anima arbejder tæt sammen med fødevareproducerende virksomheder for at få dem til at stoppe med at bruge buræg. Det har ført til, at en række store virksomheder har droppet buræggene, og det har reddet tusindvis af høns fra en skæbne som burhøne.

Redning af burhøns

Vores redningstjeneste Frie Vinger redder og rehabiliterer burhøns. Vi finder kærlige hjem til hønerne, hvor de kan komme sig og nyde livet. Redningsarbejdet hjælper konkrete dyr og giver os samtidig en unik mulighed for at dokumentere burhønernes tilstand og åbne folks øjne for problemerne med burægproduktion.

Oplysning og politik

Jo flere, der kender sandheden om burhønernes liv, jo flere ønsker at få burægproduktionen stoppet. Derfor er oplysningskampagner en central del af vores arbejde, og det virker. Samtidig arbejder vi politisk, så vi kan vise de danske politikere, hvor mange der ønsker bedre dyrevelfærd i Danmark. Det gør vi blandt andet gennem indsamling af underskrifter, så vi kan vise, at danskerne kræver handling.