Tak for din underskrift.

Du kan også støtte kampagnen med et bidrag.

Burhøns holdes indespærret i små bure på så lidt plads, at de ikke kan strækker vingerne, og de lever deres korte liv uden mulighed for at skrabe i jorden eller mærke den friske luft.

Støt månedligt via MobilePay
Indtast venligst et gyldigt beløb (min. 10kr)
Indtast venligst både fornavn og efternavn.
Indtast venligst en gyldig e-mail adresse.
Indtast venligst et 8-cifret telefonnummer.

Siden Anima begyndte kampagnen for at få stoppet produktionen af buræg og vise sandheden frem om dyrenes forhold, har vi gennem oplysning og dialog fået både forbrugere og virksomheder til at stoppe med at bruge buræg. I dag er det tydeligt, at flere og flere siger nej til buræg, og produktionen er faldet markant blandt andet fordi alle supermarkeder har udfaset buræg fra butikkerne. Men vi har fortsat brug for din hjælp for at få stoppet burægsproduktionen én gang for alle.

Burægfri virksomheder

Anima arbejder tæt sammen med fødevareproducerende virksomheder for at få dem til at stoppe med at bruge buræg. Det har ført til, at en række store virksomheder har droppet buræggene, og det har reddet tusindvis af høns fra en skæbne som burhøne.

Redning af burhøns

Vores redningstjeneste Frie Vinger redder og rehabiliterer burhøns. Vi finder kærlige hjem til hønsene, hvor de kan komme sig og nyde livet. Redningsarbejdet hjælper konkrete dyr og giver os samtidig en unik mulighed for at dokumentere burhønsenes tilstand og åbne folks øjne for problemerne med burægproduktion.

Oplysning og politik

Jo flere, der kender sandheden om burhønsenes liv, jo flere ønsker at få burægproduktionen stoppet. Derfor er oplysningskampagner en central del af vores arbejde, og det virker. Samtidig arbejder vi politisk, så vi kan vise de danske politikere, hvor mange der ønsker bedre dyrevelfærd i Danmark. Det gør vi blandt andet gennem indsamling af underskrifter, så vi kan vise, at danskerne kræver handling.