Tak for din underskrift.

Du kan også støtte kampagnen med et bidrag.

Vilde dyr i cirkus mistrives, isoleres og afskærmes totalt fra deres fysiologiske og sociale instinkter, samtidig med at hård træning og horrible metoder er en fast del af hverdagen. Vi kæmper for et forbud mod vilde dyr i cirkus i hele EU.

Støt månedligt via MobilePay
Indtast venligst et gyldigt beløb (min. 10kr)
Indtast venligst både fornavn og efternavn.
Indtast venligst en gyldig e-mail adresse.
Indtast venligst et 8-cifret telefonnummer.

Selvom Danmark har indført forbud mod vilde dyr i cirkus, så sidder der stadig masser af cirkusdyr rundt om i Europa, der fortjener en bedre skæbne. Derfor kæmper vi for et totalforbud mod brug af vilde dyr i cirkus hele EU.

Lange transporter, indespærring i små bure og barske træningsmetoder er hverdagen for cirkusdyrene. De stakkels dyr tvinges til at udføre unaturlige tricks, og den intense larm fra cirkusgæsterne gør dyrene ekstremt stressede og utilpasse. Det er ikke et værdigt liv!

Sammen kan vi stoppe dyrenes lidelser og befri dem fra deres rædsler i cirkus. Tak fordi du vil støtte arbejdet for at redde de vilde dyr i cirkus.

Oplysning

Vi oplyser og formidler om forholdene for cirkusdyrene til borgere og politikere, så de kan tage stilling og handle. Det gør vi blandt andet gennem kampagner, der sætter fokus på dyrenes forhold.

Politisk pres

Vi lægger pres på de politiske beslutningstagere – både i Danmark og i Europa-Parlamentet, der i sidste ende kan vedtage et forbud mod vilde dyr i cirkus i hele EU.

Internationalt samarbejde

Vi samarbejder tæt med vores europæiske partnerorganisationer for et totalforbud mod vilde dyr i cirkus. Jo flere, vi står sammen om en koordineret indsats, jo større mulighed er der for at skabe forandring.