Tak for din underskrift.

Du kan også støtte kampagnen med et bidrag.

Sammen kan vi redde uglerne fra pinsler og mishandling.
Vores kampagner har fokus på at stoppe brugen af vilde dyr til underholdning uanset om det er i tyrefægtning, på uglecafeer eller delfinarier. Din støtte kan gøre en verden til forskel.

Støt månedligt via MobilePay
Indtast venligst et gyldigt beløb (min. 10kr)
Indtast venligst både fornavn og efternavn.
Indtast venligst en gyldig e-mail adresse.
Indtast venligst et 8-cifret telefonnummer.

Vilde dyr elsker ikke at underholde mennesker. De gør det kun fordi de bliver tvunget. Men sult og vold knækkes dyrene til de må adlyde. Anima arbejder internationalt for en verden, hvor vilde dyr ses i naturen og ikke tvinges til at udføre kunster for at under holde mennesker. Vi arbejder bl.a. mod tyrefægtning, delfinarier og dyrekampe.

Slåskampe og mobning

Når vilde dyr holdes i fangenskab i små bassiner eller bure, bliver de stressede og aggressive. Dyrene angriber og mobber ofte hinanden og de svage dyr, som det går ud over, har ingen steder at flygte hen.

Dyrene sultes

Det er ikke naturligt for vilde dyr at springe rundt og optræde for et støjende publikum. For at motivere dyrene til at optræde sultes de mange steder først. De får så mad i takt med at de udfører tricks for publikum.

Familier adskilles

Mange vilde dyr lever sammen med deres familier og flokke i årevis. I underholdningsindustrien bliver de tvunget til at formere sig og bliver revet væk fra deres familier i en ung alder. Både mødre og unger påvirkes kraftigt af tvangs-separationen.