Ferie med dyremishandling? Nej tak!

10 maj, 2021
At opleve vilde dyr på nært hold er en drøm for mange, og tilbuddene frister, når man rejser til de mere eksotiske egne. Desværre er billedet, som mange rejsearrangører tegner af dyr i underholdning, tit en løgn, og dyrene gennemgår stor lidelse i fangenskab. 
 
Afgiv et løfte om ikke at støtte dyreshows eller anden grov “underholdning”.

Giv dit løfte: Jeg vil være en dyrevenlig turist

 
 
En elefant accepterer kun, at der sidder folk på dens ryg, fordi den er blevet underkuet med isolation og fysisk vold, siden den var baby. En tiger ville ikke stå model til fotos, hvis ikke den var lænket og medicineret. En spækhugger svømmer op til 150 km om dagen i det fri, men at leve i et delfinarium gør den fysisk og psykisk syg. 
 
Dyr i underholdning lever et helt liv i fangenskab under vilkår, der er uacceptable i enhver dyrevens øjne. De er dømt til at leve et uværdigt liv inden for fire betonvægge, i lænker eller bag tremmer, langt borte fra deres artsfæller og naturlige levested. De tvinges til at arbejde og optræde, og tæmningen indebærer ofte isolering, sult og fysisk vold. 
 
Vil du gerne gøre mere for dyrene i underholdning?
Fortæl dit rejsebureau, at de bør tage ansvar og stoppe med at promovere udflugter og arrangementer med vilde dyr. Tag en respektfuld snak med de lokale arrangører om problemet. Bed dine venner og familie afgive løftet, og del det på sociale medier. Din handling gør en stor forskel for dyrene!

Giv dit løfte: Jeg vil være en dyrevenlig turist