Tofuspyd med Masala
500 g fast tofu
1 gul, grøn eller rød peberfrugt
1 løg
1 spsk. majsstivelse til
ekstra sprødhed
Marinade:
½ dl sojayoghurt
1 tsk. stødt chilli
¼ tsk. stødt gurkemeje
½ tsk. garam masala
½ tsk. stødt koriander
½ tsk. tandori masala( valgfri)
1 tsk. olie
1 tsk. ingefær hvidløgspasta
Salt
Fjern overskydende vand fra tofuen ved at pakke den ind i et viskestykke eller et stykke køkkenrulle, og lad den stå sådan i 30 min.
Skær tofuen i tykke terninger - ca 2x2 cm. Skær løg og peberfrugter i tern.
Bland alle ingredienser til marinaden og mariner tofutern, løg og peberfrugt sammen. Lad det trække i mindst 30-40 min.
Blødgør i mellemtiden 6-7 grillspyd i vand i ca. 20 min. På denne måde undgår du, at spydene brænder mens du griller ved høj temperatur.
Kom skiftevis tofu, løg og peberfrugt på træspydet og drys med majsstivelse til slut.
Grill dem til tofuen bliver gylden og lækker!