Balsamico Glaseret Tofu
2
person(er)
Sværhedsgrad:
Almindelig
450 g ekstra fast tofu, drænet og presset
Marinade:
1,1 dl Balsamicoeddike
2 spsk. sojasauce
1/2 – 1 spsk. agave nektar alt efter hvor sødt du kan lide det
2 spsk. ekstra jomfru olivenolie
2 knuste fed hvidløg
En knivspids timian, oregano, rosmarin og merian
Tofuen kan skæres i alle former - fx trekanter. Skær tofuen over diagonalt og skær de to stykker i tre skiver hver.
Bland alle ingredienserne til marinaden. Mariner tofuen og lad den trække i mindst en time.
Fjern tofuen fra marinaden, og si den for at fjerne hvidløget. Varm marinaden op i en gryde, og lad den simre i 10 min. til den begynder at tykne.
Tofuen grilles i 2-3 min. på hver side. Pensl løbende med glaseringsmarinaden under stegning.