Grillede Zucchini & Squash Bånd

4
person(er)
Sværhedsgrad: 
Nem

4 zucchini
4 sommer squash
2 spsk. ekstra jomfru olivenolie
Olivenolie
Salt og peber
Chiliflager

Læg 18-20 grillspyd i blød i ca. 20 min.Varm grillen op til medium/høj varme.

Skær enderne af din squash og skræl den på langs indtil du når til kernehuset, vend den og skræl så du kommer hele vejen rundt. Gem båndene, og smid kernehuset ud – og gør det samme med zucchinien.

Tag 2-3 zucchini-bånd, og læg dem oven på hinanden med en smule mellemrum. Tag nu to grillspyd, og sæt forsigtigt den ene ende af et zucchini-bånd på, uden at presse det helt ned til enden af grillspyddene. Tag herefter den anden ende af zucchini-båndet og fold over, så det danner en u-form på grillspyddene.

Fortsæt på samme måde med squash-båndene. Varier rækkefølgen af squash/zucchini-båndene som du har lyst til, og fortsæt indtil alle båndene er på grillspyd.

Færdige spyd placeres på en bakke og drysses over med salt, peber, chiliflager og olivenolien.

Grill dem på grillen i 2-4 minutter på hver side, eller indtil zucchinien er mør og har grill-aftryk.