Grillet Kartoffel Salat
6
person(er)
Sværhedsgrad:
Almindelig
2 kg rensede kartofler
1 rød, 1 orange og
1 gul peberfrugt
1 bundt skalotteløg
1 spsk. hakket basilikum
Olivenolie
Dressing:
8 spsk. ekstra jomfru olivenolie
4 spsk. balsamicoeddike
4 spsk. frisk persille
4 spsk. frisk basilikum
1 tsk. dijonsennep
3 fed hvidløg
Havsalt og peber
Kog kartoflerne til de er møre. Hæld vandet fra og skær dem i 1/4 stykker.
Dæk dem med olivenolien, og grill dem i en grillkurv af flere omgange.
Grill peberfrugter og skalotteløg hele.
Hak kartoflerne i mindre stykker, og kom dem i en stor skål sammen med de snittede grøntsager.
Bland alle ingredienserne til dressingen, og smag til med salt og peber.
Hæld dressingen over grøntsagerne, og nyd salaten kold eller varm.