Sautéred Champignon & Squash
1/2 butternut squash
En stor håndfuld frisk spinat
En lille courgette
5 brune champignon
10-12 cherrytomater
En håndfuld pinjekerner
En håndfuld græskarkerner
En håndfuld granatæblekerner
1 lime
Rosmarin
Olivenolie
Salt
Start med at skrælle squashen, og skær den derefter i 2 cm tykke skiver.
Skær skiverne i mindre tern, og læg dem i et ildfast fad med 2 tsk. tørret rosmarin, olivenolie og salt.
Steg dem i en 200 grader varm ovn i ca. 20 min. til de er møre og lækre.
Mens de står i ovnen kan du skære cherrytomaterne i kvarte både og courgetten i tynde halvmåner.
Lav en bund af spinat på en tallerken og tilføj tomaterne, courgetstykkerne og granatæblekernerne.
Rens champignonerne og skær dem i kvarte både. Sauter dem i en pande med olivenolie, rosmarin og salt. Efter 5-6 min. er de lækre og møre. Tilføj dem til salat tallerkenen.
Steg i samme pande pinjekerne og græskarkerner i 2 min. De kommer til at absorbere alle de skønne aromaer fra champignonerne og rosmarinen.
Fordel dem over salaten. Tilføj squashen og hæld limejuice over samt lidt salt.
Mix det lidt og server.