Vegansk gyros med koriander

2
person(er)
Sværhedsgrad: 
Almindelig

8 store bagekartofler
1 bundt koriander
200g Wheaty/Veggyness Gyros
2 fed hvidløg, hakket fint
½ spsk. sennep
100g drænet soja yoghurt
1 lille bundt purløg
4 store bøftomater, udhulet
1 citron
Salt
Peber
Olivenolie

Vask og børst kartoflerne grundigt og halver dem på langs.

Pensl skærefladen med olie og drys let med salt og koriander.

Sæt kartoflerne på en bageplade med skærefladen nedad og bag dem i oven ved 240 grader i ca. 10 min. Skru ovnen ned til 150 grader og bag dem yderligere i 30 min.

Varm gyrosen i en gryde.

Bland gyrosen med sennep og hvidløg, og hæld den ned i de udhulede tomater.

Server sammen med kartoflerne og den drænede yoghurt på en tallerknen og pynt med citronskiver og hakket purløg.